Не става.Базата е тотално остаряла.Плаче за тотален ремонт.
Беше страхотно:
- мястото е невероятно, тихо и спокойно
- къщата е страхотна
- стаята беше голяма и чиста, имаше топла вода, тераса, телевизор, климатик
- хората бяха изключително мили и любезни
Препоръчвам го на всички, които търсят спокойствие и отдих.
Ние със сигурност ще повторим
Невероятно обслужване и прекрасна стая!
д-р 2
Обслужването (когато го има) е на задоволително ниво. Стаята беше сравнително чиста. Обзавеждането беше старо и захабено. За закуската нямаш право на избор (едната сутрин беше две пържени филийки със сладко и сирене, а другата две палачинки, едната със сладко, а другата със сирене). Кафето е "Нова Бразилия" и струва 2 лева :)
Време е да се затвори този хотел за основен ремонт- изобщо не го препоръчвам. Всичко мирише на старо, мръсни подови настилки и тапети, овехтели мебели, стари скърцащи матраци, липсва мини хладилник /а пише,че има/, закуската уж компле- сервираха ни студени палачинки с изсъхнали краища с мъничко сиренце. Уж има ресторант-механа, но работи само когато управителят е там, иначе-не. И така двата дни: чакаш до 14 часа да се върне управителя от другия хотел, където ходи, ако искаш да обядваш там.
Прекрасно място, вълшебен двор. Стаите са големи с всички удобства. Храната е прясна и вкусна и е напълно достатъчна. Стопаните са учтиви и услужливи. Препоръчвам на 100%.
Беше уютно, но не достъчно топло в стаята, закуската беше вкусна, но не бих казала, че е достатъчна. Топлата вода я имаше, но не и гореща, направо си беше хладка, иначе всичко друго беше добре.
Чистичко е , стаята беше голяма и топла,но за съжаление имахме проблем с топлата вода,която не беше достатъчно гореща,за да можем да се изкъпем.И така две нощувки .
Добър хотел, уютно, чисто, но липсва разнообразие в менюто!
Страхотно местенце с много любезен персонал. Препоръчваме!!!
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)