Отзиви от клиенти за Хотел Бохеми***:
Всички оферти
Много любезен персонал, вкусна храна, чиста стая и добро отношение
Чудесно обслужване. Усмихнат и любезен персонал, хубава храна. Чисто, уютно, близо до центъра и до плажа.
Прекрасно обслужване, любезни домакини.Отлична кухня.Прекрасни условия за отдих
Хотелът е с добра локация и вкусна храна. Аз и моя приятел бяхме по срещаните много топло от целия персонал. Бармънът Илия определено е лицето на хотела и знае как да се грижи за гостите. Двете момичета от рецепция също бяха вианги усмихнати и приветливи. Дори самите управители на хотела се относоха с нас като близки приятели, което говори много добре за хотела. Горещо препоръчвам, ще се върнем със сигурност!
Тези хора са невероятни.
На много места съм бил, но такова внимание не съм имал. Храна вкусна, много като количество.
Топли хора, земни, думите са малко!
Ще повторя, ще потретя!
Благодаря им!
neli 1
Ужас. Стайте добре но нямаше нищо за ядене
Доволни сме от престоя. Персоналът е много любезен, храната беше вкусна, стаите чисти, имаше интернет навсякъде, хотелът беше близо до плажа и центъра. Може би храната трябва да е малко по- разнообразна.
Изключително разочаровани останахме от хигиената на хотела. Стаите се нуждаят от освежаване. При поискване на смяна на кърпите, хигиенистката ни даде скъсани и засечени такива. За 3 нощувки нито веднъж не смениха чаршафите. Дамите на рецепцията бяха позитивни и дружелюбни, също и момчето, което охранява и това което на закуска отсервира храната. За жалост НЕ МОГА да кажа същото за персонала, който работеше на блок МАСАТА! Не бих посетила отново този хотел.
Хареса ми персоналът! Бяха усмихнати и любезни. Храната беше вкусно приготвена, но малко едно образна.
В офертата пише "анимация" - няма такава!
Стаята беше чиста, но имаше проблеми, като счупен душ, изгоряла крушка и липса на контакти ( например:за да заредиш телефон, трябва да изключиш хладилника...)
Юра 1
В по-ужасен хотел скоро не бяхме попадали. Условията за "почивка" бяха потресаващи. Ваучерите, които си закупихме бяха "all inclusiv" Да стигнеш до храната, която беше отвратителна си е цяло предизвикателство. Извиваха се опашки по цялата дължина на помещението за хранене /уж ресторант/и естествено няма свободна маса на която да седнеш. Хигиената също беше под всякаква критика. Покривалата на шезлонгите бяха супер мърляви и дори кошчетата в стаята не се изхвърлят, а бяхме за три нощувки.Ужасно!
Покажи още ревюта