Отзиви от клиенти за Хотел Бохеми***:
Всички оферти
Храната всеки ден е една и съща,хигиената не е на ниво,стаята е много малка и персонала е неориентиран.Поздравления за управителката супер любезна и отвзивчива!
petia 5
Много сме доволни. Хотела беше чист, храната много и разнообразна
Отново бях впечатлена
от професиолното и изключително топло отношение към клиента на целия екип на хотел,, Бохеми ". Чисти и добре обслужени стаи, вкусна храна, хубав и качествен алкохол и много отзивчив персонал. Благодаря им!
Изключително любезен и отзивчив персонал. Достатъчно голяма стая с огромна спалня. Гореща вода. Ежедневно почистване на стаите. Прилична храна, част от която много вкусна. Прекарахме много добре и бихме повторили!
Персоналът е много учтив и добронамерен.Храната не бе разнообразна , както се очаква за услугата "all inclusive".
Супер персонала много любезен и отзивчив ще дойдем пак!
Местоположение добро,сравнително спокойно като минус мини хладилник така и не ни беше предоставен в стаята въпреки че бяхме заевели предварително.Стаите ставаха има още доста какво да се желае ,но все пак не живееш там. Откъм храна и пиене нямаме оплаквания доволно имаше от всичко.Общо взето става и за тези пари е добра оферта да се посети това място.
Бяхме в хотела 5 дни. Храната беше еднообразна и в повечето случаи не беше хубава, в стаята, която бяхме имаше само един контакт, басейна е малък и не се почистваше. Не бих посетила хотела отново!
Персонала беше отзивчив и любезен.
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:00ч)