Отзиви от клиенти за Хотел Бела:
Всички оферти
Vania 5
Хотелчето е страхотно, любезен персонал, прилична кухня, добро състояние на стаите. Чудесно място за отсядане в Трявна за всякакъв вид туризъм.
Уютен хотел, чисти стаи, мил персонал! Качество = цена !
Недобро отношение на персонала
Много добро обслужване. Любезен персонал. Вкусна храна. Има какво да се желае от леглата😁 дори леко помръдване водеше до скърцане.
Абсолютно скучна обстановка,храната не беше добра.
Хотелчето не е зле,храната беше хубава,но е недопустимо януари месец да се пуска отоплението под час.В сатите беше много студено наложи се да спим с дрехите ,а в апартамента имаше едно допълнително одеало за 4 човека не бих отишла отново.
Най-общо погледнато - доволни сме.
Красива локация с гледка и чист въздух. Цена = качеството. Не е за претенциозни. В пандемия - може би е достатъчно. Пухкави мекички и котаци - дебнат отвсякъде 😇 😻 🧇
Обслужването в ресторанта е много бавно защото сервитьорката е само една за целият ресторант, която в същото време е и рецепционистка! В ресторанта на хотела беше изключително студено(вечеряли сме с якетата) като през цялото време в единият ъгъл на помещението духаше един вентилатор скрит зад завесите, който създаваше допълнителен дискомфорт и студ! Помолихме сервитьорката да го спре, при което тя ни отговори, че не можело да се спре и работел постоянно! Иначе всичко друго биваше!
Покажи още ревюта