Отзиви от клиенти за Хотел Bansko SPA & Holidays:
Всички оферти
Храната не отговаря на 4*.В банята-пропукана вана, образуваше се локва отвън, завеската падна на главите ни, врата не се затваря, водата рязко сменяше температурата, сешоара се изключваше през 10сек.Помолихме да бъдем преместени но първия път отказаха, после ни показаха отвратителни стаи.За да ни “почистят” стаята трябваше да издирим камериерката.Чаршафите се смениха веднъж за 5 нощи.Хавлиите бяха набити с хлор.Басейна е с хладна вода и плитък 1.10. В джакузито няма вода. Фитнеса нямаше пътека.
Добър хотел. Храната беше супер.
Всичко беше ва ниво е храна ва корем.Единственотто ми предложение е да ремонтират стаите и спа центъра
Промоция в Грабо мисля,че означава повече хора да опознаят даден продукт в случая този хотел. Нищо подобно... Беше потресаващ вида на храната в ресторанта (стари салати , старо изсъхнало месо в една тава с претоплени картофи, студени кюфтета и пилешки бутчета, имитиращ продукт(сирене),остатъци от торти,подобие на баклава и ТОВА! Няма прясна и добре приготвена храна..само ефтини продукти и зле приготвени.Отношението на персонала трагично, те просто се смееха,че ние не хапнахме нищо(След направен
Хотелът е далеч от 4*! Единственото хубаво в него е милият човек на рецепцията. Относно стаята: имаше някакъв слаб теч в банята и се образуваше локвичка; механизмът за закрепване на душа беше счупен; дистанционното за телевизорът не работеше. Телевизията не включваше бтв, нито производните му канали. Спа зоната също е много далеч от 4*.Българският алкохол, който е включен в цената е само един определен вид. Материалната база е доста остаряля! Определено не бих посетил отново.
Мизерен хотел.Неучтив персонал!Не отговаря на 4 звезди.Спа центъра не става за нищо.Храната е еднообразна и правят забележки ако си препълниш чинията.Никога не бих го посетил отново и не бих го препоръчал на никой!
Като цяло беше ОК. Служителите бяха изключително любезни. Когато се обръщахме към някой с молба за нещо допълнително (по-голям халат и т.н.) той веднага оставяше каквото прави и се втурваше да помага. Храната беше обилна и много вкусна. Коментар имаме към базата - хубава, но не поддържана и освежавана. Всички чаршафи имаха петна, макар и изпрани. Вентилаторът в банята не работеше, а лампата премигваше постоянно. Имаше дупки в стената и във вратата. Малко ТВ канали. Водата в басеина беше студена.
Обслужването в хотела е на много добро ниво. Водата в басейна не е топла. В зоната за релакс е студено ,а също и коридорите от басейна към стаите са студени.
Хотела отговаря на 3 звезди. Покривката на леглото беше с петна. Вентираторът в банята не работеше.
Персоналът беше любезен. Храната достатъчно и като цяло вкусна.
Покажи още ревюта