Доста добро място, еднообразно ядене но за парите беше супер :)
Хотелът е яко Соц, но стаите са сравнително чисти. Локацията е отлична за плаж и разходка. Отношението на персонала беше на ниво, много учтиви и любезни. Кухнята обаче е под всякаква критика, само полуфабрикати, та дори вечерта едното "блюдо" беше варена царевица! Няма кой да отсервира, масите са заринати с мръсни съдове. Малкото хора, които си отсервират сами, трупат съдовете на една маса, която не се поглежда 1 час и става камара с чинии пълни с останалата храна.
Ива 5
Обслужването беше на ниво, спрямо заплатената цена. Имаше достатъчно храна, сравнително разнообразна. Басейнът е голям и чист, но водата беше хладна (което не зависи от хотела, разбира се). Хотелът е доста близо до плажа. Стаите са малко теснички за трима души като се сложи допълнително легло. Озелеляването околко хотела е много приятно. Като цяло останахме доволни.
Отзивчив персонал. Добра локация близо до морето и с голям басейн. Без особени екстри. Много еднообразно меню, а закуската всеки ден беше една и съща.
Не ни хареса, няма как пак да го посетим! Всичко е "Ретро", сграда, обслужване, храна... За 6 нощувки нито веднъж не ни смениха бельо и хавлии (: Приборите за хранене не се мият добре, налагаше се да ги избършем със салфетки. Менюто не само бедно но и еднообразно. Храната свършваше на първия час, въпреки , че са обявени два часа за хранене. Много хора оставаха без храна! Не го препоръчвам!
Много лош хотел от Соц времето… няма нищо общо със снимките, които са в обявата. Персонала е необучен и се състои от деца, на които това им е първа работа.
Пълна мизерия в хотела.
На басейна има 10 чадъра.
All inclusive за нищо не струва.
В ресторанта няма места за всички гости и трябва да изчакаш някой да стане от масата, за да може да седнеш да обядваш или вечеряш. Няма солници и се молиш на другите гости да ти услужат за малко… Никога няма да посетя хотела отново.
Отвратително отношение към хората от страна на рецепционистката, повишава тон на клиентите и се кара с тях, просто недопустимо! Храната - под всякаква критика, сурови полуфабрикати! Хигиена - под всякаква критика, имаше 3 пръста прах върху телевизора, спалното бельо миришеше на застояло, беше ни гнус да си измием зъбите в банята, покъртително! Тръгнахме си с много негативни емоции от преживяното. Съотношение цена-качество: НИЩО общо!
По - зле от колкото може да си представите. Ужасно.... Нищо общо с рекламата. Мизерия пълна. Вратата на стаята не се отключва, след плаж няма топла вода, чакаш един час на опашка по време на хранене за чаша бира.,за храна, за прибори или за каквото и да било. На всичкото отгоре няма къде да седнеш за да се нахраниш. Няма места, няма храна, няма вода, няма захар на бара, изобщо нищо Няма!!!!!!!!!
Хора това е най-ужасното място на което може да попаднете.
Доволни сме от хотела. За 47лв. All inclusive в пика на сезона/август/.. . няма такава цена.Храна и питиета бяха доволно като количество, но разнообразито малко куца. в менюто. Условията добри, като за хотел от по старо поколение. Прекрасен голям външен басейн. Хотела е на 200м от плажа. Общата оценка е "народен" хотел за хора без големи притенции. На нас ни хареса и с удоволствие бихме го посетили отново.
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 089 241 0012 (10:00 - 18:00ч)