Мръсни стаи,интернета не е наличен,през трите нощувки нямаше топла вода.Стаите и баните се нуждаят от ремонт.Скъсани и изхабени чаршафи.Не бих го посетила отново.
Много добро разположение,но само това! Стара база,стая без ремонт от социализма.В банята само едно сапунче и 1/3 от тоалетната хартия.Отсервиране след закуска,вероятно поради липса на персонал или слаба организация.Хубав басейн!
Galina 5
Близо е до плажа, добра локация.
Доста добро място, еднообразно ядене но за парите беше супер :)
Хотелът е яко Соц, но стаите са сравнително чисти. Локацията е отлична за плаж и разходка. Отношението на персонала беше на ниво, много учтиви и любезни. Кухнята обаче е под всякаква критика, само полуфабрикати, та дори вечерта едното "блюдо" беше варена царевица! Няма кой да отсервира, масите са заринати с мръсни съдове. Малкото хора, които си отсервират сами, трупат съдовете на една маса, която не се поглежда 1 час и става камара с чинии пълни с останалата храна.
Ива 5
Обслужването беше на ниво, спрямо заплатената цена. Имаше достатъчно храна, сравнително разнообразна. Басейнът е голям и чист, но водата беше хладна (което не зависи от хотела, разбира се). Хотелът е доста близо до плажа. Стаите са малко теснички за трима души като се сложи допълнително легло. Озелеляването околко хотела е много приятно. Като цяло останахме доволни.
Отзивчив персонал. Добра локация близо до морето и с голям басейн. Без особени екстри. Много еднообразно меню, а закуската всеки ден беше една и съща.
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)