Хотела отвън е много занемарен и не отговаря на 5 звезди, както и закуската. Във фоаето беше много студено, стаите бяха приятни, в банята липсваха аксесоари за 5 звезди. В стаята нямаше шампанско и романтична украса, както беше упоменато в офертата. След запитване получихме само шампанско.
хотела изобщо не отговаря на класификацията си на 5*. Това е един добър 3* хотел с чудесен изглед и соц обзавеждане.Персонала беше много мил любезен и отзивчив.Климатика така и не затопли стаята за 2 дни, закуската беше доста постна
Стара база,стаите са студени,едно момче беше и охрана,сервиьор...SPA центьра е просто ужасен,има счупени плочки в басейна,допьлнително се заплаща по 10лв на човек да го ползваш ...Не бих повторил почивката там!
Приятна и спокойна атмосфера, съчетана с изисканост и учтиво обслужване!
scuola 2
1.Петте звезди са били по времето на комунизЪма. 2. Персонала е некоректен. 3.Стаята се отопляваше с "духалка"!?!4. Интернет няма. 5. Стайна антена за ТВ .6.Занемарено - много занемарено. Мога да пиша и по детайлно, но ... Жалко че ни развалиха празника!
Galina 1
Какви 5 звезди...по-гадно място не бях посещавала...хотел ухаещт на тамян...ресторант като филм на ужасите..римска баня няма да коментирам-локвата пред блока е за предпочитане..лоби бар-немога да спра да се смея...стаята гнусарска от всякъде.30-те мин прекарани в хотела ми бяха достатъчни...........
Lyubka 5
Лукс и спокойна обстановка! Кухнята на ресторанта е превъзходна,а римската баня е уникална!
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 089 241 0012 (10:00 - 18:00ч)