Отзиви от клиенти за Хотел Aqua Viva SPA:
Всички оферти
Добър хотел. Чисто и спокойно. Хубв СПА център. Храната за блок-маса беше нормално добра.
Всичко беше на ниво и персонала и обслужването,благодарим!!
Много сме доволни от посещението си. Топли и чисти стаи, много интересна и вкусна храна!
Много вежлив персонал, нов и хубав хотел. Сравнително малък, но изключително приятен! Препоръчвам!
Хотелът е страхотен, персоналът е любезен и храната е вкусна. Бих посетила отново!
Хотелът е чудесен. Храната много вкусна. Обслужването на ниво.

Единствената ми забележка е, че цената за апартамент е с 30 лв. по-висока от тази за двойна стая, като помещенията са с еднакви размери. Дори в двойните стаи има вана и минибар, докато в апартаментите не. Считам за неоправдана по-високата цена на апартамента. Апартаментът, който визирам е № 203.
Хотелът е хубав, стаите са големи и чисти, храната е разнообразна. Единствената препоръка е да се почистват плочките на басейна по-често. На нивото на водата бяха почернели, което не прави добро впечатление!
Хотела не отговаря изобщо на 4 звезден! Едната рецепционистка няма никакво отношение към клиента. Стаята, в която бяхме настатени беше таванска. Няма къде да си оставиш нещо до леглото. Басейна не е голям, шезлонгите са недостатъчни. Храната не е особено разнообразна, а ресторанта има само 6-7 маси. Като цяло не сме много доволни от хотела.
Апартамента бе просторен и с приятно обзавеждане. Оборудването на банята, включително казанчето, са под всякаква критика. Дограмата на спалнята е без уплътнения. Храната наистина е много бедна и свършва. Басейна е малък и не изглежда особено чист, а и миризмите не са приятни, хем не изглежда да е от самата минерална вода. Сауните и парната баня са супер.
Покажи още ревюта