Отлични условия за почивка
Много добре си изкарахме. Чудесен хотел. Храната много качествена и разнообразна. Напитките много качествени, никакви ментета. Персонала любезен.
Единствената забележка е, че обещаха вътрешния басейн че е отопляем 26°-28°, а се оказа че тази година изобщо не са го включвали и се къпахме на 21°-22°, а външния беше изстинал до 18° т.к. беше септември.
Останахме с чудесни впечатления от престоя си. Условията - стая, хигиена, храна, съоръжения, спа, отношение на персонала - са предпоставка за пълноценна почивка.
Доволни сме и ще посетим отново.
Изключително доволен и очарован останах от хотела по време на почивката в която попадна и празника на Независимостта . Персонала е учтив. Обстановката е много добра. Храната в ресторанта е вкусна и качествена и разнообразна. В менюто имаше включено голямо разнообразие на салати, различни видове месо и риба и рибни продукти. Голямо разнообразие на десерти и сладолед. Много добра организация беше създадена в деня на празника . Определено, бих го посетил отново. Пожелавам им успех
Страхотен хотел, винаги бих го посетил отново. Всичко ни хареса, единствените минуси може би са струпването по време на снакса, и че нямаше климатик особено по време на хранене в ресторанта. Много добро, професионално и топло отношение получихме от персонала на хотела. Рецепция ни обърнаха огромно внимание, кухнята е хубава, най-вече палачинките на Бисер. Управителката на хотела е голям професионалист и не на последно място- лъчезарното и усмихнато момче, което беше шофьор, сервитьор и барман!
Перфектно обслужване заслужава си
Уникално готино място! Всичко беше на високо ниво нямаме забележки! Храната беше много, накрая почнахме да се търкаляме 😀 .Стаите просторни, спа беше на ниво, нямаме никакви забележки, пак бихме посетили.
Добър хотел и добра храна. Бих ме го посетили отново.
Предполагам,че тъй като е края на сезона,управителите на хотела бяха решили да направят икономии на персонал, на материали по отношение на храната и престоя на гостите в стаите.Нямаше кой да отсервира храната,някои от гостите сами отсервираха, сами си наливаха от бара напиткиге просто защото нямаше персонал.Храната еднообразна и най-доброто което се предлагаше бяха готови храни претоплени,другото беше някакво кулинарно недоразумение.Иначе хотелът не е лош,но не заслужава 4 звезди.
Вътрешния и външния басейн са студени. От описаното в офертата липсваше нормална следобедна закуска. Нямаше пица. Нямаше и от изброените алкохолни напитки. Обслужването на персонала в дневния бар е ужасно, вечно намръщени и недоволни. Не отговаря на хотел 4 *. Обслужването на рецепция беше на ниво, стаите са големи и удобни.
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)