Ами, не беше място, на което бих се върнала-проблеми около настаняването в стаи, които бях платила, а първоначално не предоставиха като разполагаемо място и брой хора, които могат да нощуват(трябваше да се караме, за да го направят), еднообразна закуска, без да е достатъчна много често, намусен персонал... Не препоръчвам, не се лъжете по снимките.
При резервирано студио, при настаняването ни казаха че били заети всички и ни настаниха в две стаи.В Стаите изключителна жега,без климатик,едни вентилатори са поставени при което поискахме още лед.. е вкъщи се прибрахме лед няма,храната под всякаква критика-развалени домати,рибни деликатеси да не говорим..Едната вечер вратата за стола беше заключена и ни казаха да изчакаме да отключи защото още не била започнала вечерята,решихме да заобиколим за да си намерим места в градината,е имаше хора и веч
Една звезда е много.В стаите е 28,30 градуса,има 8 маси в столовата,тампредлагат кисело зеле,пиле с ориз,свинско с ориз и леща на храненията,a те са с диапазон 1час,чаршафи не се сменят ако не пожелаеш.Като поискахме смяна на стаите,защото бе жега,не получихме съдействие,напротив-казаха ,,ем тва е” и ни казаха, че ако не сме доволни може да си отидем, в 20;00 вечерта. Всички гости се оплакваха от недостига на храна,беше им казвано да ходят по-рано,за да се вредят
Ivo 4
Чисто и уютно. Добро обслужване от персонала . На тихо и спокойно място. Само както навсякъде по това време на годината по нашето Черноморие паркирането е проблем .
Потресени сме от всичко . Не правете тази грешка . Развалиха ни почивката . Храната е в пластмасови чинийки , стаите без климатик , никаква организация няма , чака ли сме час и половина на рецепция с бебе за да ни настанят . Не препоръчвам и никога не бихме се върнали . Не се подлъгвайте по цената . Никакво All inclusive не е . Храната е студена и от кетъринг .
Обслужване много зле, ол инклузивът не е добре, не бяхме посрещнати добре, не бихме повторили. Объркани резервации на много клиенти, неприятности с настаняването, голяма лъжа и измама е този хотел.
Всичко беше добре, с изключение на часовия диапазон за храна.
ПЪЛЕН УЖАС! НИЩО НЕ Е НАРЕД! НЯМА НИКЪДЕ Wi-Fi- НЯМА !ХРАНАТА- ДОКЪДЕТО СТИГНЕ , АКО СИ ОТ ПЪРВИТЕ, МОЖЕ ДА СЕ УРЕДИШ! ЕДНА СОЛНИЦА ЗА ВСИЧКИ ГОСТИ, ЗА БЕЗАЛКОХОЛНИ И КАФЕ И ДУМА ДА НЕ СТАВА ! НЯМА КАМЕРИЕРИ -НАПУСНАЛИ!ЕДНА ЖЕНА ЗА ВСИЧКО ИМА САМО! ТОПЛА ВОДА ПОНЕ ИМА!
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)