Хотела е добър, стаите просторни и чисти, басейните също много ни харесаха. Храната в ресторанта не е достатъчно разнообразна. Плажа е близко. Хареса ни като цяло. Децата също са доволни!
Много приятен хотел- усмихнат и приветлив персонал, просторни стаи , добра кухня и хигиена !
Не сме доволни от почти нищо!!! Персонала е сведен дори под минимум, неучтиво отношение, но това е най-незначителното! Най - отвратително то нещо беше храната!!!!! За хотел 4 звезди и на база all inclusive, храната е повече от ужасна (ЖИВА ПОДИГРАВКА)!!! Така наречения pool bar дори не беше почистен, камоли да работи и да се възползваш от питиета, или каквото и да е! Стаите бяха единственото прилично нещо,като изключим не особено добре почистената баня! Не препоръчвам този не ефтин хотел наникой
Доволни сме, но има какво да се желае от ресторанта, доста бедно меню и необучен персонал.
Всичко е супер измислено и изработено. Давам една звезда по-малко заради невъзможността да заплатя ваучерите с българска дебитна карта. Отново бих се възползвала от услугите на сайта. Препоръчвам! 👌
Хотелът е с добро разположение, чисти стай. Храната е под всякаква критика!!! По голямата част от персонала незнаят какво правят. Не отговаря на 4 звезден хотел.
Страхотен хотел ,персонала е много учтив ,стаите са много големи с балкон и са чисти и много коректни .Браво много сме доволни!Бих отишла със семейството си до година пак!Дори бях си забравила зарядното там и ги помолих да ми го изпратят и те веднага ми го изпратиха за което им Благодаря на екипа който ми о изпратил на адреса по Еконт!
Kalina 2
Така нареченият Ол инклузив е пълен майтап - 2-3 основни и още толкова салати. Сбирщайн от остатъците от предния ден (пример - макарони с боб и заливка за мусака). Десерт - изгнила диня, компот и някакви пастички. Излишно е да споменавам, че сирена, кашкавали и т. н.са имитационни продукти. Сок “Кайсия” след около 20 Мин смени цвета си и течността стана прозрачна:astonished: Виното и бирата само на цвят го докарваха. Единствено басейнът си заслужаваше, затова давам и две звезди.
Много добро преживяване, учтив персонал, чисти и изненадващо отоплени стаи, предвид сезона :)
Препоръчвам на всеки, който се колебае за това място, да спре да се колебае и да си грабне ваучер :)
Покажи още ревюта