Не бихме посетили отново този хотел. Трудно го намерихме, GPS - а не разпознава координатите, които са посочени. Обслужването е слабо, осветлението в банята не работеше, както и не се затваряше вратата й. Леглата са ужасно неудобни, а менюто на ресторанта е повече от оскъдно.
Emil 5
Готино местенце. Пак ще дойдем.
Uzlem 2
На тази цена, не очаквайте много. Далеч от централния плаж /друг почти няма/, много близо до ботаническата градина. Закуската е еднаква за всички гости, не си заслужава. Ресторанта е занемарен, стар... Няма дезинфекция на шезлонгите около басейна,. Персонала е без маски.
Беше за подарък. Родитлите ми са останал много доволни от обслужване,хигиена,гледки и храна.
Не бих посетила хотела отново с ваучери от Грабо. За гостите с ваучери е отредено крилото точно над ресторанта. Вентилацията не е никак добра и от 6 сутринта започваше да мирише в стаята на закуска. А след 4 следобяд започваше да мирише на вечеря. Просто чудно. Храната не е на ниво. Вечерята беше претоплена. По-добре да се хапва в близките ресторанти за тези пари...
Zlatka 5
Изключително добро обслужване! Прекарахме една приятна, макар и двудневна почивка! С най-голямо удоволствие бихме се върнали обратно!
Обслужването е добро, стаите са чисти. Закуската е слаба, и е шумно от климатиците на другите стаи които са закачени по терасите.
Чист, топъл басейн; прекрасна гледка от балкона!
Petya 5
Персонала е изключително любезен, а мястото уникално със страхотна гледка!
Mного приятно, любезно отношение на персонала.
Покажи още ревюта