Явно настаняването с ваучер през Грабо се прави в стаи от по-нисък клас, в непосредствена близост и изглед към задния двор на съседни къща и хотел, независимо че почти нямаше туристи и повечето стаи бяха свободни. Лошо отводняване в банята и съмнителна хигиена.
Много добро обслужване! Вкусна храна и уютни стаи.
5
Хотела е страхотен, храната беше много вкусна. А гледката от хотела прекрасна :)
Хотелчето е приятно, с много добро разположение. Чистотата е на сравнително добро ниво с малки забележки. Удобна широка баня в стаята, топла вода по всяко време. Като забележка може да се спомене, че закуската беше доста бедна и еднообразна. Все пак съотношението цена на офертата/качество беше чудес
4
Хотелът е хубав, стаите - чисти и поддържани. Единственото лошо нещо беше, че на закуска нямаше блок маса, както е написано във ваучера, а само 2 принцеси, които не могат да се сменят за нещо друго.
Много ни хареса ,чудесно място за спокойна поивка.
Останах страхотно раздвоен - хотелът беше страхотен, собственикът е много възпитан човек, за разлика от дядото, който държи ресторанта сутрин и вечер. Въпреки, че пропуснахме 1-2 от храненията, без да ни предупреди в последния ден ни таксува за обяд - 24 лв. за няколко вече изядени пълнени чушки...
Много съм доволна от почивката. Хотел "Афродита" е прекрасен. Храната беше достатъчно и разнообразна. Синеморец е чудесно място за релакс, особено през септември.
Хотела си е нормален хотел.Нужда от подобрение има в нагласата към клиента.Порциите в тъй нареченото изхранване са подходящи за хора подложили се на диета за отслабване.Грамажа на десерта е подходящ за космонавти.След това идва въпроса-защо българите летуват зад граница.
Много добро обслужване. Стаята се чистеше всеки ден. Храната беше превъзходна. Бих посетила пак. Препоръчвам
Покажи още ревюта
За 3461 дни публикувахме 179 895 оферти, които се разграбиха
7 608 345 пъти, спестявайки 150 510 788 лв на 633 902 грабомани!