Много приятно изживяване. Перфектно отношение към хората и невероятна организация. С удоволствие бихме посетили отново!
Много сме доволни! Страхотно изживяване с адреналин, подходящ за малки, по-страхливи, дори и големи :), добра организация и добро настроение! Благодарим и до скоро!
Защо се продават ваучери за студените месеци, при положение, че ваучерите не могат да се ползват, когато вали дъжд или сняг, което през зимата и пролетта е... постоянно! След като четири пъти получих отказ, просто ми стана ясно, че трябва да се случи нещо невероятно, за да имам честта да се кача н
Некоректни. Не ми дадоха да си използвам ваучера след като изтече, въпреки че ме увериха, че не е голям проблем. Причината да изтече беше, че всеки път когато се обадех се оправдаваха, че времето не е подходящо за издигане.
Страхотно преживяване, препоръчвам на всички!
Вълнуващо и прекрасно изживяване.
Здравейте.Кога трябва да се обадя за да запиша час за 31 март или 1 април?
И двата телефона не се вдигат за да се уговори час,по този начин ваучерите изтичат и шанса да си изгубиш парите е съвсем реален .
Страхотно преживаване! Горещо препоръчвам!
Невъзможно е да си осъществя полета, поради простата причина, че през седмицата ми пращат SMS да звънна в петък след 15:00, но днес петък от 15 до момента никой не вдига и на двата номера, нито отговаря на съобщението, което пратих!
Полетът ми беше подарък, за жалост не постигна целта да ме зарадва
Покажи още ревюта
За 2783 дни публикувахме 121123 оферти, които се разграбиха
5 878 579 пъти, спестявайки 126 275 00529 лв на 524 209 грабомани!