Отзиви от клиенти за Hot Air Balloons Plovdiv:
Закупих 2 ваучера като подарък за рожден ден на дете( и придружител). В продължение на повече от месец, по преценка на фирмата за лоши метеорологични условия, не са успели да използват ваучерите! Не е ли редно да се удължи срокът на валидност или да се предоставя някакъв вид компенсация?
Хубави хора, прекрасно мероприятие - определено препоръчвам!
Беше вълнуващо преживяване за децата. Слава богу и климата и вятърът беше с нас на този ден и ползвахме ваучерите без проблем!
Благодаря Ви
Беше прекрасно ! Вярно е , първеят път се върнахме , поради влошаване на условията , но това не означава, че организаторите имат вина . На следващият ден се върнахме и всичко беше страхотно , и време и организация . Въздухът не потрепваше и балоните бяха надути бързо . Страхотно е , препоръчвам !
Не успях да използвам ваучера поради лоши климатични условия в няколкото уикенда, в които бях свободна. За жалост не ми се удължи ваучера. Не мога да дам мнение за услугата.
Неприятно поради некоординираност на екипа,оплаквания ,че им парят ръкохватките на горелката/купете чифт ръкавици/,газта свърши по някое време/вземете един уред за измеране на нивото/,с деца в балона ти свършва газта/смях най-меко казано/!!!Може да откажете всеки.
Ваучерът беше за подарък. Много им е харесало на приятелите ми!
Благодарим за полета!
Беше вълнуващо!
Единственият проблем беше, че не ни стигна.
Информацията в обявата е грешна !! Пише, че правят полетите САМО от 08:00-10:00h, а в обявата пише преди обяд!
Вече трети път искам да отида и всеки път ми казват че тази седмица няма да извършват полети! КРАЙНО разочарована съм!
Така и няма да успея да си използвам ваучера...
Покажи още ревюта
За 2966 дни публикувахме 136278 оферти, които се разграбиха
6 379 952 пъти, спестявайки 133 451 13742 лв на 555 343 грабомани!