Хюман Дизайн Insights
е фирма, която изготвя астрологични и хюман дизайн анализи. Хороскопите се създават на база рождени данни и представляват тълкуване на астрологичните позиции, калкулираните стойности и междупланетни аспекти. Анализите са красиво изготвени, подходящи за различни устройства.

Повече за фирмата можете да прочетете на сайта.

Хюман Дизайн Insights участва в Grabo.bg от 22 Ноември 2017

Прочети още
Най-нови оферти от Хюман Дизайн Insights:
-50% Партньорски, Астрологичен или Годишен анализ
Партньорски, Астрологичен или Годишен анализ
Цена: 10лв
20лв
·Грабнати ваучери38 · Грабомани закупили офертата31 · Преглеждания на офертата2901
Дата на стартиране на офертата10.10.2018г · Офертата се е промотирала 21 дни21 · Средна оценка за офертата от общо 7 ревюта.
3.9
-50% Партньорски или Астрологичен анализ
Партньорски или Астрологичен анализ
Цена: 10лв
20лв
·Грабнати ваучери24 · Грабомани закупили офертата19 · Преглеждания на офертата2875
Дата на стартиране на офертата13.09.2018г · Офертата се е промотирала 22 дни22 · Средна оценка за офертата от общо 5 ревюта.
4.6
-50% Астрологичен или Партньорски анализ
Астрологичен или Партньорски анализ
Цена: 9.99лв
20лв
·Грабнати ваучери24 · Грабомани закупили офертата19 · Преглеждания на офертата2687
Дата на стартиране на офертата07.08.2018г · Офертата се е промотирала 20 дни20 · Средна оценка за офертата от общо 3 ревюта.
5.0
Виж всички оферти
Отзиви от клиенти:
В анализа нямаше нещо особено персонално. Информацията като че ли е шаблонна. Какво означават различните позиции на планетите лесно се намира в интернет. Но, анализът беше изготвен изключително бързо и в интересен формат; бяха обхванати много аспекти.
Много съм доволна от услугата. Много добре структурирана и точна информация, отговорът е бърз и лесен за четене. От моя гледна точка написаното е доста вярно и прецизно. Изключително полезен за мен анализ. Бих се възползвала отново и препоръчвам!
Много съм доволна от услугата! Имаше неясни неща за мен, но след разговор с г-н Димитров, той ми прати допълнителен разчет, с което много неща ми се изясниха! Изключително полезен за мен анализ. Бих се възползвала отново и препоръчвам! А г-н М.Димитров подходи изключително професионално!Благодаря Ви
Много добре структурирана информация, отговорът е бърз и лесен за четене. Много точно са отразени различните аспекти. От моя гледна точка написаното е доста вярно и прецизно.
Nela 3
Бърз отговор. Даденото като анализ е суха и доста протеворечива информация. Изглежда като, че ли е правено от програма и да си го разчиташ сам.
Всички оценки (29)