Healthyco е мобилно и уеб приложение, което помага на пациенти да се консултират с лекари в страната и чужбина и да получат професионално мнение относно здравен проблем. Намерете лекар, запишете и заплатете за уговорката си и се свържете с него чрез онлайн видео или писмена консултация в няколко прости стъпки!

Когато става дума за здравето ни желаем да бъдем сигурни, че сме се допитали до всяко мнение, дори това на чуждестранни специалисти. Всички знаят, че най-добрите медицински професионалисти са разпръснати по целия свят, но не всеки може да отдели време, финанси и физическа способност да посети лекари от най-висок клас на работното им място. От друга страна добрите лекари в България също са трудни за достъп и понякога трябва да чакаме с месеци за преглед при тях. Тук на помощ идва Healthyco!

"С помощта на съвременните технологии ние свързваме пациенти с топ леклари в целия свят и им даваме възможност да запазят час, да заплатят и да бъдат обслужени, използвайки тяхното мобилно (iOS и Андроид) устройство или уеб браузър. Потвърдете назначеното лечение и поставената диагноза при специалист, който може да се намира на хиляди километри без да ви се налага да напускате удобството на дома или работното си място; комуникирайте с лекаря все едно сте в кабинета му; спестете пари, време, неудобства и всичко това с помощта на Healthyco!"

Healthyco участва в Grabo.bg от 03 Юни 2020

Прочети още