Прекрасни условия, отлично обслужване. Високо ниво във всяко отношение!
Прекрасен хотел.Без забележки.Тихо,спокойно и уютно.Персонала е любезен но не натрапчив.Обезателно ще го посетим отново.Силно препоръчвам.
Страхотно любимо място , което е символ на лукс , комфорт и високо качество на обслужване.
Galina 4
Много близо до перфектното, съвсем леки забележки по отношение парната баня в СПА центъра, че работеше настроена на ниска температура и външното джакузи имаше доста препарат за дезинфекция. Може да се помисли и за чаршафи, които да стоят по-стабилно върху матрака, защото се хлъзгаха и разместваха много. Иначе за тази изгодна цена, предлагането беше доста и ни обслужиха предимно любезни и усмихнати хора, чисто, красиво и добре озеленено навън. Бихме повторили посещението си.
Todor 5
Страхотни апартаменти. Бяхме в двуспален (4 души). Разпределението, изпълнението и обзавеждането са на топ ниво - равносилни на 4-5 звезден хотел. Басейнът е чист. Дворът е красив и поддържан. Персоналът е обслужлив. Страхотно е, че се осигурява паркинг. Би било супер, ако се сменяха и консумативите в банята (за момента само тоалетна хартия и хавлии се подменят, но не и шампоан, сапун, душ гел и т.н.)
Препоръчвам и със сигурност бих повторил.
Покажи още ревюта