Спокойно и красиво място с приятна музика и отзивчив персонал. Ползвахме и двете им оферти и сме много доволни от качеството и количеството на храната. При първа възможност ще посетим отново :)
Много вкусна храна и много мил и приятен персонал! Благодаря!
Neli 1
Пълно разочарование. Интериорът не отговаря на снимките; Храната беше мазна, картофите изглеждаха все едно са пържени преди седмица. Персоналът на заведението пиеше бира, ядеше и играеше табла на съседната маса; не бихме повторили. .. бих продължила но има ограничение за символите :/
Много вкусно! Въпреки, че 2 от 5 ястия бяха студени при сервиране. В момента на нашето посещение имаше и проверка на нап...изключително бавно обслужване.
Чудесно място с много любезен персонал и вкусна храна. Препоръчвам с две ръце!
pavel 5
Храната, обстановката и обслужването бяха на отлично ниво. Предлагат се страхотни опушени на място меса. От заведението се разкрива прекрасна гледка към морския бряг. Със сигурност ще посетим отново!
Повечето от предлаганите храни в офертата липсваха; спагетите и сосът бяха с кисел вкус, а можеха да бъдат приготвени за 10 минути; мидите са натюр, а сосът - далеч от сметанов.... Заменихме липсващия десерт, но това не е проблем! Любезно обслужване и добра хигиена!