Отзиви от клиенти за Гранд Хотел Велинград:
Всички оферти
Отличен спа център, добро обслужване и добра храна.
Хотела е уникален! Напълно отговаря на 5 звезди, СПА центъра е на много високо ниво. Любезен и мил персонал. Храната е вкусна. Препоръчвам с две ръце, заслужава си преживяването!
Хотелът е много чист, добре отоплен, обслужването е на високо ниво.
Не съм доволна, изключително некоректно постъпиха ГРАБО, след пристигане в хотела не бяха направили резервация. Оказа се, че не са обадили да ми потвърдят резервацията, въпреки, че бях заплатила цялата сума и им бях върнала обаждане!!!!
Чудесно място, спа центъра е на много
високо ниво, храната е отлична. Препоръчвам/
Доволни сме /6-8 ноември 2020, 2 възрастни с 2 деца/: хубав модерен и чист хотел,любезен персонал, чудесно спа с топли чисти басейни 35 и 29 градуса. Може би е хубаво да се обърне внимание повече на храната,да е по разнообразна и прясна, като лека забележка бих дал пример от закуската, с 10 буркана с конфитюри и сладка ... и на нито един нямаше табелка от какво е :))) Как хората са ги пробвали ..не знам, дано само не са облизвали една и съща лъжица :D
Всичко беше перфектно, както винаги!
Много добра организация, прекрасно спа, много добри басейни-топли и чисти. Нямам забележки.
Останах доста приятно изненадана - вежлив персонал, чисти и поддържани стаи, вкусна храна и хубав spa център. Бяха спазени и мерките за работа по време на пандемия.
Покажи още ревюта