Всичко беше на ниво, храната разнообразна и вкусна, басейните топли и чисто. Вежливо обслужване
Изключителен хотел с невероятно обслужване.
Невероятно място, перфектно обслужване и много добра обстановка.............................................................................................................................................................................................................................................
Прекрасно място :) Страхотно обслужване!
Прекарахме си страхотно, бяхме в компанията на приятели. Изключение направиха двата климатика в нашата и тяхната стая- не работиха на затоплящия режим, доста беше студено. През Октомври това си е проблем. Спато беше малко хладно самото помощение, джакузито и басейна също бяха доста хладки. Парната, солната и финладската баня бяха чудни. Обслужването, отношението на персонала и храната в ресторанта бяха прекрасни. Дано да обърнат внимание на малките забележки и да бъдат коригирани.
Благодаря на персонала за прекрасната почивка и старанието и вниманието на управителя Адреан Геогргиев, а за Виктория Спа нямам думи - всичко беше повече от чудесно. Препоръчвам хотела и пак ще бъда ваш гост.
Хотельт е хубав.Храната беше винаги студена ,може би порали причината че ходихме по - кьсно.Детския басейн беше мрьсен.Но като цяло много спокойно ,прекрасна гледка,добро обслуживание.
Определено си заслужаваше цената.
Бихме го посетили отново.
Страхотен хотел, страхотно обслужване! Всичко е на много високо ниво - храна, чистота, удобства! Единствената ни забележка е, че край спа басейна, служителка не спя да чисти 4 часа около басейна и то при условие, че бяхме само ние и нямаше изкарана вода. Жената сигурно мина всеки квардатен метър по миниумум 50 пъти с парцала, без да преувеличаваме. Страхотно е, че се грижите за чистотата и това някой да не се подхлъзне, но в случая се чувствахме много некомфортно.