Гама МГ ООД e инженерингова компания в областта на отоплението, климатизацията и вентилацията. Основана е през 2006г с предмет на дейност проектиране, доставка, монтаж, поддръжка и експлоатация на отоплителни, вентилационни, климатични и слънчеви инсталации.

"За краткото време от нашата дейност, успяхме да създадем екип от специалисти в областта на топлотехниката, които успешно да консултират нашите клиенти да направят най-добрия избор съгласно техните изисквания и желания.

Във връзка с изискванията на регламент (ЕО) № 842/2006 на Европейския парламент и на съвета от 2006г, Гама МГ ООД е в процедура по лицензиране за извършване на монтаж и поддръжка на хладилни и климатични инсталации и термопомпи, съдържащи над 3кг флуорирани парникови газове. На вашето внимание предлагаме кратка презентация на дейността на нашата фирма!

Проектиране. За правилния избор относно необходимите ви инсталации, ние разполагаме с проектант с пълна проектантска правоспособност, който ще ви консултира и проектира инсталации отговарящи на вашите изисквания и на действащата нормативна уредба в Република България.

Монтаж и изграждане на климатични инсталации. В отговор на нуждите на нашите клиенти, ние предлагаме и изпълняваме голямата гама от климатична техника: от отделни сплит системи до централни климатични инсталации( фреонови т.нар.VRV или VRF или водни т.нар.Чилъри). Представители сме на фирма Air Trade Centre за област Варна както и на ММС Ink. (DAIKIN).

Монтаж и изграждане на отоплителни инсталации. Фирмата ни разполага с кадри и в областта на отоплителната техника. Можем да изградим за Вас отоплителната инсталация за вашата къща, вашия офис, офис сграда или хотел. Предлагаме да осигурим Вашите нужди от топла вода (БГВ) посредством соларни инсталации.

Монтаж и изграждане на вентилациони инсталации. С цел да реагираме възможно най-бързо при изработката на вентилационните инсталации, Ние притежаваме собствена база за производство на въздуховоди, филтри, вентилационни боксове и др.

Гаранционна, извън гаранционна поддръжка и сервиз на ОВК инсталации. Фирмата извършва абонаментна поддръжка на ОВК инсталации на офиси, хотели, частни домове и др. Извършваме също и диагностика и ремонт на ОВК инсталации."

Гама МГ участва в Grabo.bg от 31 Юли 2014

Прочети още
Други популярни оферти
Магазин за подаръци Фрея -36%
Цена:
2890лв
45лв стойност
36% отстъпка
Raynoff Optics -51%
Цена:
4900лв
100лв стойност
51% отстъпка
За 3270 дни публикувахме 163473 оферти, които се разграбиха
7 161 358 пъти, спестявайки 144 535 63532 лв на 604 221 грабомани!