Отзиви от клиенти за Галерия - Хотел Свети Георги 1:
Georgi 4
Поносими условия за тези, които искат да разгледат Копривщица.
Не успяхме да посетим мястото, понеже детето ни се разболя два дни преди резервираната дата.
Помолихме да се смени датата, но ни беше отговорено, че ваучерите горят, ако не отидем на същата дата.
Изключително съм разочарован! Така бизнес не се прави, драги!!!
Сещате се каква реклама ще ви правим, нали?
Като гледам коментарите надолу, виждам, че не сме само ние потърпевши ...
Срамота!!!
Хигиената в стаята и ресторанта изостава от останалото ниво
Не останах доволен от управителя, защото 3 дни с много позвъняване от моя страна направих резервацията. Накрая при пристигането в хотела се оказа, че нямаме резервация и след малко разправии ни настаниха. За закуска бяхме на едно място, за обяд в друго помещение, повече не бих посетил този хотел.
jeni 5
За цената, която платихме всичко беше много добре - прилична стая, много вкусна храна, учтив персонал. Единственото, което ни подразни е, че за парната баня почти всеки ден трябваше да викаме човек, за да ни я пусне.
Да поставят климатици в стаите,не е отговор това че има 10 дни топли в Копривщица,стаите са малки и не може без климатик .Храната беше вкусна,мекиците сутрин са страхотни,независимо че с ваучера имаше избор само на едно ястие в ресторанта,а не по избор от меню да речем поне две три ястия,кафето е хубаво но за хотел от такъв ранг в малък град 2 лв е прекалено за кафе.В ресторанта и бара цените са като в София и по морето - високи,но за Копривщица е много.Басейна НЕ Е МИНЕРАЛЕН.
Доволни сме! Всичко беше на ниво!
Не съм доволна! Хладилникът в стаята не работеше, тоалетната чиния се клатеше, каналът беше запушен и бавно оттичаше водата. Няма нощни лампи,
няма паркинг, обядът и вечерята са в друг комплекс, в който обслужването е под всякаква критика. Така си оставихме закуската и обяда последния ден и си заминахме.
Въпреки всичко това, Копривщица е уникална. Посетихме всички музеи и останахме очаровани.
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)