Отзиви от клиенти за Fanari Hotel:
Всички оферти
Страхотно място! Приветлив собственик и персонал, които говорят английски и български. Стаята беше страхотна, метеше се всеки ден. Храната беше вкусна, ресторанта чист и поддържан. Към хотела има паркинг. Ще посетим отново другото лято същия хотел.
Прекрасен хотел,вкусна храна,страхотен персонал!Препоръчвам горещо!
Уютно и спокойно място. Хотелът е чист и поддържан. Прекрасна и разнообразна храна. Персоналът е усмихнат и любезен, като част от него говорят и български. Паркингът е достатъчно голям, сенчест. С удоволствие ще се върнем отново.
С много добри впечатления:Храна,обслужване,препоръчвам! Имам забележка :Относно разстояние да плажа- препоръчвам коректна информация Отстояние 2- 3 км!!!
Хотелът е уникален, чистота, уют, простор, въздух, много вкусна храна, отлично отношение от персонал и собственик, има и сенчест паркинг! Нямам забележки, хм по скоро една направете басейн, плажа на Фанари е ужасно каменист и ако хотелът разполагаше с такъв нямаше да мърдаме от там! Доверих се на коментарите които прочетох и не сбъркахме, много спокойна почивка си изкарахме на това прекрасно тихо и спокойно място! Пожелавам Ви много хубави моменти във Фанари!
Вкусна храна, добра локация, отлична хигиена.
Страхотно място, удобно за всяка посока на разходки и плаж, слънчеви хора, и страхотно обслужване!!!
Благодаря Ви,
Прекрасно място, от което отнасяме много добри спомени. Обслужване, хигиена, храна, местоположоние - всичко ни удовлетвори напълно.
Чисто място,любезен персонал.Спокойно и приятно.
Vanya 5
Доверих се на коментарите от Грабо и избрах този хотел за почивка-ами очаровани сме! Мястото е страхотно, хотела е чист, храната е вкусна!При първа възможност бихме се върнали!
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)