Много приятна преподпвателкв по италиански язик,професионалист
Всичко е перфектно
Уроците забавни
Атмосферата е приятна
5
Много съм доволна от курса по италиански език. Преподавателката е чудесна, водим се по учебник, атмосферата е приятна. След като приключиха часовете от ваучера продължихме изучаването на езика на добра цена.
Доволна съм от курса по английски език - ниво B1. Преподавателката е истински професионалист. Атмосферата в центъра е приятна. Препоръчвам в курса да се отдели повече внимание на "разговорните" упражнения.
Ваучерът ми беше подарен от приятелка. Курсът по английски - ниво B1, беше на много високо ниво, преподавателката е истински професионалист. Сумата е символична за това, което се научава. Атмосферата в центъра е прекрасна. Бих продължила обучението си там. Препоръчвам горещо!
Зоя Романова
5
във връзка с очакванията на някой хора за курса по английски и тяхното недоволство искам да споделя личното си мнение.курсът се води по учебник и програма с дългогодишен преподавател и опит!свободните съчинения са изключени!който е имал други представи да бе разпитал по–рано в центъра
Безкрайно удоволствие за мен са часовете, прекарани в езиковия център, не само изучавайки нов език, а и самата атмосфера и отношение към всеки един от нас!!!!Адмирации за преподавателите!
Много съм доволна. Получавам това, което съм очаквала при покупката на ваучера.
Покажи още ревюта
За 3457 дни публикувахме 179 626 оферти, които се разграбиха
7 599 369 пъти, спестявайки 150 392 914 лв на 633 318 грабомани!