Отзиви от клиенти за Eзиков център Language Academy:
Всички оферти
Не мога да дам качествена оценка ,защото втори ден ползвам услугите.
Платформата за курсовете по английски език - ниво A1, е направена лесна за достъп и работа. Материалите са систематизирани и обяснени разбираемо. Не съм сигурна дали е удобна за напълно начинаещи, тъй като липсват правила за произношение и транскрипция.
Онлайн платформата за курсовете по английски език - ниво A1 и А2 е много добре направена, лесна за достъп и работа. Материалите са систематизирани и тематично разпределени. Коректно отношение!
Абсолютно некоректно отношение.Дадохме пари за преснети материали,а не ги получихме.След като го направих на въпрос ми бяха дадени някакви листи колкото да оправдаят 12 лева.-след като бяха минали граматика ни дадоха листи с азбуката.Непрекъснато отменяне на часове и то половин час преди самия час.
Слааба работа с деца. Работи се едновременно с две различни групи.
Несериозно отношение, незаинтересованост и отлагане неколкократно на часове с уговорката да се вземат на следващ етап, в който се присъединяват още деца! Оценяване на децата, въпреки че деца до 4ти клас НЕ би следвало да получават оценки!!!
приятна атмосфера,много мили момичета
Добро местоположение, точен, коректен и компетентен преподавател, Научих доста, за което съм благодарен! Има пропуски по организацията- надявам се-отстраними. Хубаво е на разположение на курсистите да има повече материали и междинни проверки с тестове .
Преподавателката е много мила и обеснява много добре граматиката. Препоръчвам го на всеки, който има нужда от опресняване на граматическите знания и допълване с нови :)
Покажи още ревюта
За 2729 дни публикувахме 116532 оферти, които се разграбиха
5 734 559 пъти, спестявайки 123 992 26845 лв на 515 951 грабомани!