Отзиви от клиенти за Eзиков център Language Academy:
Всички оферти
Не си давайте парите за глупости.
Очаквах много повече, тези думи съм ги учила в А1 и почти нищо не ми бе от полза, кратко и неудобно, тъй-като трябва да си местиш сам слайдовете. Дано на други да е по-полезно от на мен.
Крайно разочароващо. Този курс е само повторение на ниво А1 и А2, с 2-3 изречения. Наблягат повече на елементарни думички, на тяхното произношение.Не бих го препоръчала . Имах по- големи очаквания,че ще има фразеологични глаголи,условно наклонение...
Много добре са написани уроците, лесни за разбиране!
Препоръчвам!!!
Не мога да дам качествена оценка ,защото втори ден ползвам услугите.
Платформата за курсовете по английски език - ниво A1, е направена лесна за достъп и работа. Материалите са систематизирани и обяснени разбираемо. Не съм сигурна дали е удобна за напълно начинаещи, тъй като липсват правила за произношение и транскрипция.
Онлайн платформата за курсовете по английски език - ниво A1 и А2 е много добре направена, лесна за достъп и работа. Материалите са систематизирани и тематично разпределени. Коректно отношение!
Абсолютно некоректно отношение.Дадохме пари за преснети материали,а не ги получихме.След като го направих на въпрос ми бяха дадени някакви листи колкото да оправдаят 12 лева.-след като бяха минали граматика ни дадоха листи с азбуката.Непрекъснато отменяне на часове и то половин час преди самия час.
Слааба работа с деца. Работи се едновременно с две различни групи.
Несериозно отношение, незаинтересованост и отлагане неколкократно на часове с уговорката да се вземат на следващ етап, в който се присъединяват още деца! Оценяване на децата, въпреки че деца до 4ти клас НЕ би следвало да получават оценки!!!
Покажи още ревюта
За 3090 дни публикувахме 146770 оферти, които се разграбиха
6 705 821 пъти, спестявайки 138 553 16186 лв на 575 351 грабомани!