Отзиви от клиенти за Енджой Холидей:
Всички оферти
Доволни сме като цяло от екскурзията. Специални благодарности на екскурзоводката Нора и шофьора!
Не препоръчвам, особено с “екскурзоводката” Нора! Беше груба, безкомпромисна, всичко беше прибързано и постоянно повишаваше тон. Промени мястото ни на тръгване (Поморие), като ни накара да отидем на бензиностанция “Дега”, а след това ни каза, че не им е удобна да ни оставят отново там и ни спряха на кръгово без пешеходна пътека с целия багаж и дете! Дори “довиждане” не каза!
Определено не бих повторила екскурзия с тази фирма!
Отвратително отношение от страна на не мога да кажа туроператор на тази нора,в хотела е също не 5 звезди,а 1 звезда,,В стаята ни с дъщеря ми нямаше интернет, дистанционното за тв. не работеше,тапата на ваната липсваше,огледалото в банята с голямо петно,,в залата за хранене блъсканица и бъркане с ръка в храната,слязохме на спа,джакузи и басейн,хладка вода, не можеш да останеш от студ, автобуса беше често срудено и настинахме и нора не ни спираше за WC.Не бих повторила с тази фирма.
Добра организация.
Чудесна дестинация.
Невероятен местен гид Юнал.
Благодарим!
Всичко беше страхотно, но хотелът и храната в него бяха под всякаква критика (в никакъв случай това не е 5*, най-много 3*). Стаята беше студена, климатикът една стопли и имахме една единична завивка за двамата с мъжа ми, душът беше целия във варовик, а огледалото в банята беше счупено на няколко места. Бихме отишли отново на такава екскурзия, но ако е в друг хотел настаняването.
Като цяло програмата беше на ниво.
Бързо и организирано.
Благодаря на Десислава.
Но хотела е далеч от обещаните " 5* ", и ако някой успее да се добере на време до Спа .. ще разбере, че басейна е повече от студен а сауната от доста дълго време не работи.
Давам пет,но не съм доволна от разпределението на времето.В Чорлу около 4 часа два по два ,затова пък в Тач 1 час,крайно недостатъчно.Сутринта в Силиври някъде 2-2.30 ч се мотахме,В Лозенград 30 минути!
Шопинг и спа в Силиври ,организацията беше добра,доволни сме от шофьорите много прецизни , за хотела в нашата стая не работеше осветлението смениха ни я ,но не разбираха английски едвам се разбрахме,за спато басейна и джакузито бяха с ледена вода и нямаше как да влезнем, парната баня и салната не работеха, храната беше задоволителна ,бихме повтори ли това е мнението на двама човека
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)