Elitis Mega Store е търговска верига с близо 24 години опит в търговията на едро и дребно с продукти в сферата на парфюмерията, козметиката, перилни и почистващи препарати и други. За удобство на нашите клиенти ние се стремим да се развиваме с бързи темпове, за да можем да удовлетворим още по-добре потребностите им.

Първият магазин на Elitis отваря врати през 1995г в град Варна с предмет на дейност търговия на едро и дребно с продукти в сферата на парфюмерия, козметика, перилни и почистващи препарати.

Успешният мениджмънт и отличното позициониране бързо правят фирмата регионален лидер в Североизточна България и през 2009г Elitis изгражда своя търговски център и централен офис с площ 4000кв.м. В него е развита идеята Elitis да приветства цялото семейство. За най-малките клиенти е предвиден детски кът, а за по-възрастните посетители - заведение, в което да си поговорят на чаша кафе и да си починат след пазаруването.

С годините Elitis се разраства и отваря врати в други градове в България - София, Бургас, Пловдив, Велико Търново, Стара Загора.

Всеки един от търговските обекти предлага на своите клиенти богат избор от над 2000 продукта козметика за лице и тяло, над 3000 аромата парфюми, над 1300 омекотители, перилни и почистващи препарати, над 300 артикула бебешка козметика, изобилие от аксесоари и много други.

За нас са важни мнението и препоръките от нашите клиенти, за да повишаваме нивото на обслужване в търговските ни обекти.

Фирмата поддържа отлични търговски взаимоотношения със своите доставчици и клиенти. Elitis се стреми да бъде предпочитания партньор за всяка една компания, която търси професионално изградена система за търговия, дистрибуция, маркетинг и логистика на парфюмерия, козметика и препарати за бита.

За поддържане на търговската политика фирмата притежава логистична база в град Варна ЗПЗ - ул. Перла 4 с площ над 2000кв. м, автомобилен парк, екип от търговски агенти, шофьори, супервайзори и др.

Elitis Mega Store участва в Grabo.bg от 18 Април 2019

Прочети още
За 3331 дни публикувахме 168831 оферти, които се разграбиха
7 296 857 пъти, спестявайки 146 320 29789 лв на 613 505 грабомани!