EIS (Electrical Installations Systems):

"За няколко години се наложихме като сериозен доставчик, инсталатор и
интегратор на системи за сигурност, в това число: хотелски системи -
хотелски брави, сейфове, електронни системи; пожароизвестителни системи; компютърни мрежи и техника; системи за видеонаблюдение; контрол на достъп; домофонни системи, врати и пощенски кутии. Фирмата е ориентирана както към корпоративни клиенти, хотелски вериги, болници, учебни заведения, обществени институции, така и към средни и малки фирми от всички сфери на дейност и частни лица.

Отличната ни репутация и натрупаният опит в изпълнението на редица проекти са гаранция за безкомпромисно качество при инсталирането и внедряването на системите. В резултат клиентите получават достъп до доказани авангардни технологии, при сведени до минимум енергийни и експлоатационни разходи.

Специализираният сервизен център на EIS е оборудван със съвременна техника за извършване на гаранционна и извънгаранционна поддръжка и висококачествен ремонт от квалифицирани сервизни инженери.

Имаме индивидуален подход към всеки клиент, бързо и ефективно решаваме проблемите, а нашият мотивиран екип е ключов фактор за успеха ни!"

EIS участва в Grabo.bg от 17 Юли 2020

Прочети още
Най-нови оферти от EIS:
-50% Система за безконтактно отваряне на входна врата, с включен монтаж
Система за безконтактно отваряне на входна врата, с включен монтаж
Цена: 79.90лв
160лв
·Грабнати ваучери1 · Грабомани закупили офертата1 · Преглеждания на офертата559
Дата на стартиране на офертата17.07.2020г · Офертата се е промотирала 30 дни30
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)