Здравейте, казвам се Aнахид Гълъбова и съм сертифициран ароматерапевт и формулатор на био продукти от 2012г. Любовта към ароматите, козметиката и красотата във всичките й форми винаги съм носела в себе си, но преди около 10 години имах здравословни проблеми, които не се поддаваха на терапия с класически методи, виках неволята години наред и накрая реших да сложа край на порочния кръг, в който бях попаднала. Така се роди и идеята за първото ми дете - био козметичната линия Dihana..а няколко години по-късно последваха и сертификационните ми обучения за ароматерапевт - отново поддикната от здравословен проблем, този път с чести боледувания на голямата ми дъщеря. Открих за себе си и семейството си, че в природата са скрити всички отговори на въпросите, които аз задавах, необходимо беше само да отделя време да се отдам и да се науча.

Последваха редица обучения за козметик, билкар и ароматерапевт, които продължават и до днес.

Тъй като света на ароматите и билките е необятен и динамичен, аз не спирам да инвестирам в обучения, лекции, семинари, а в последствие и да споделям наученото както с членовете на екипа ми,така и с напълно начинаещи.

Преминати обучения :

Обучение за козметик- масажист - в център по Медицинска козметика
Обучение за сертифициран ароматерапевт към - National Association for Holistic Aromatherapy UK,2013г.
Сертификационно обучение към Tisserand Institute - Beyond the Bottle: understanding Essential oils, Aromatic Chemistry, 2017г.
Сертификационно обучение от Doterra - essential oil specialist 2018г.,aromatouch certified specialist
Микробиология магистърска програма - в момента

Всички си го представят така - женско, мистично, дори вещерско и е такова 😊, особено когато става дума за изготвяне на индивидуален парфюм, тогава се намесват и скъпоценни камъни, освен билки, аромати и цветя. Като изключим много часове ръчен труд и безпорядъка в ателието е доста романтично всъщност.

Голямата ми страст, изворът на непрестанно вдъхновение и моето призвание и път - Ароматерапията и билко-лечението са причината да се запознаем - насреща съм да споделя дългогодишния си опит като терапевт,майка и жена, с теб. Растенията могат да помогнат както на физическо, така и на емоционално ниво. Правилно подбрани според твоите индивидуални нужди могат да те подкрепят в ежедневието ти, както за профилактика, така и за лечение.

Ефекта на Ароматерапията в помощ на емоционаното ни състояние е добре проучена и доказана, а според мен в някои случаи даже единствената алтернатива, тъй като има редица състояния, за които класическата медицина няма решение, а ароматерапията да. Тъй като няма страничните ефекти от медикаментите, не предизвиква сънливост, зависимост и има почти мигновенно действие. Това е така, защото етеричните молекули се свързват с център в мозъка, който е отговорен за спомените, емоциите, чувствата. Ще ви дам лесен пример, с който ще ме разберете - когато усетите стар познат парфюм, например на стар познат, на място, на което него го няма в момента, в съзнанието ви веднага изкачат ярки картини и спомени от този човек, емоциите, които ви е донесъл, мястото на което сте били и т.н. - химичните компоненти в етеричните масла проникват в кръвния поток за няколко секунди и се разпространяват бързо в целия организъм, само с няколко вдишвания на успокояващ нервната система аромат вие ще усетите благотворното му въздействие за секунди. Предизвиквам ви да опитате!

Dihana Cosmetics участва в Grabo.bg от 10 Юни 2022

Прочети още
Най-нови оферти от Dihana Cosmetics:
-37.5% Индивидуална ароматерапевтична консултация от сертифициран ароматерапевт
Индивидуална ароматерапевтична консултация от сертифициран ароматерапевт
Цена: 49.90лв
80лв
·Грабнати ваучери1 · Грабомани закупили офертата1 · Преглеждания на офертата841
Дата на стартиране на офертата10.06.2022г · Офертата се е промотирала 120 дни120
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)