"Детски образователен център Марая е нашето предизвикателство да достигнеш "през девет планини в десета', където чрез споделеното преживяване се учиш да учиш, преодоляваш всяко препятствие и се превръщаш в същински главен герой с приятели безброй.

В Детски образователен център Марая, още с прекрачването на прага, те очаква реалността на открехнатата класна стая - една жива арена от многообразия за овладяване на знания и умения без принуда, с разгръщането на възможностите на всяко дете. А казват и се знае, че хубавите неща не стават лесно, но случат ли се, те имат чудното свойство да траят дълго-дълго.

В Детски образователен център Марая аплодисментите и поощренията не се щадят. Всяко дете заслужава усмивки и награди за всяка направена крачка, за положените усилия, за получените резултати и за умножената си енергия, способна да се черпи от всеки взаимно.

В Детски образователен център Марая се стимулира активността в малки групи и се поощрява участието във всеки процес като позитивно влияние върху мисловната дейност. Всички предложения, необичайните, оригиналните и даже абсурдните мисли се приветстват, както и аналогиите. Учителите тук са пораснали умни и сръчни деца. Те са наши приятели и влизат в ролята на посредник между децата. Отговорни са за успешното реализиране на всяка дейност и задача, за които се изискват създаване на творческа и безконфликтна атмосфера и умението да се направлява ходът на справянето и напредъка на всяко дете.

Детски образователен център Марая не затваря вратите след себе си, защото от всяко дете очаква още една неразказана история, още една нерешена задача, още един труднопроходим лабиринт, за да ги прибави в калейдоскопа си и да ги предаде на всяко дете в звук, цифра, слово, музика и танц. Така в Детски образователен център МАРАЯ всяко дете се превръща в героя на своята приказка, а ние насърчаваме нейното утрешно продължение.

Това е Детски образователен център Марая - пъстра магия, споделени приключения и знания в безкрая.

Детски образователен център Марая съхранява наученото, обогатява мечтите и обединява в усещането ни за нещо единствено и неповторимо, както в света на "Малкият принц":

"Ето моята тайна. Много е проста: истински се вижда само със сърцето. Същественото е невидимо за очите."

Ела и ти и приятел ни стани!"
Прочети още
Най-нови оферти от Детски център Марая:
-50% 1 час щуро забавление за дете
1 час щуро забавление за дете
Цена: 1.99лв
4лв
·Грабнати ваучери10 · Грабомани закупили офертата4 · Преглеждания на офертата368 · Средна оценка за офертата от 1 ревю.
5.0
-50% Рожден ден за 8 деца до 12г! Щур купон с игри, меню и изненади
Рожден ден за 8 деца до 12г! Щур купон с игри, меню и изненади
Цена: 88лв
175лв
·Грабнати ваучери16 · Грабомани закупили офертата15 · Преглеждания на офертата675 · Дата на стартиране на офертата08.03.2018г · Офертата се е промотирала 7 дни7
-50% 1 час щуро забавление за дете
1 час щуро забавление за дете
Цена: 1.99лв
4лв
·Грабнати ваучери59 · Грабомани закупили офертата19 · Преглеждания на офертата694 · Дата на стартиране на офертата23.02.2018г · Офертата се е промотирала 13 дни13 · Средна оценка за офертата от 1 ревю.
1.0
Виж всички оферти
Отзиви от клиенти:
Доволна съм !
преди 2 дни при покупка на оферта  ·  · Подкрепям това мнение!
Партито беше много добро :) Децата много се забавляваха. Храната също беше вкусна! Благодарим на екипа за веселия празник!
преди месец при покупка на оферта  ·  · Подкрепям това мнение!
Получи се страхотен празник
преди месец при покупка на оферта  ·  · Подкрепям това мнение!
Центърът е добър,но хостесите са под всякаква критика, особено едната,която не я видях да се усмихне даже.Не всеки става за тази работа,трябва да имаш отношение към децата.Обсъждат си някакви лични неща.Децата се хранеха на пълна тишина,защото "пеели" като има пуснат музика.Все пак това е рожден ден
преди месец при покупка на оферта  ·  · Подкрепям това мнение!
Въпреки че в офертата пише ,че не е необходимо резервация ми върнаха децата. Не бих купила повече ваучери и не бих го посетила повече. Грубо и недостойно държане,прехвърляйки вината към грабо.
преди месец при покупка на оферта  ·  · Подкрепям това мнение!
Всички оценки (63)
Популярни оферти за За децата в гр. Пловдив
Сладкарници Попимони -51%
Цена:
1990лв
41лв стойност
51% отстъпка
Детска торта с млечен крем и любим герой по избор
Сладкарници Попимони·гр. Пловдив
36:49:18 45 грабнати
Държавен куклен театър - Пловдив -50%
Цена:
500лв
10лв стойност
50% отстъпка
Гледайте спектакъла "Вграждане" на 29 Март
Държавен куклен театър - Пловдив·гр. Пловдив
42 грабнати
Барт -52%
Цена:
1250лв
25.99лв стойност
52% отстъпка
Барт -50%
Цена:
499лв
9.99лв стойност
50% отстъпка
Логопед Венета Гегова -67%
Цена:
1000лв
30лв стойност
67% отстъпка
Логопедична консултация за деца
Логопед Венета Гегова·гр. Пловдив
84:49:18 12 грабнати
За 2756 дни публикувахме 118930 оферти, които се разграбиха
5 810 089 пъти, спестявайки 125 232 70664 лв на 520 376 грабомани!