"Детски образователен център Марая е нашето предизвикателство да достигнеш "през девет планини в десета', където чрез споделеното преживяване се учиш да учиш, преодоляваш всяко препятствие и се превръщаш в същински главен герой с приятели безброй.

В Детски образователен център Марая, още с прекрачването на прага, те очаква реалността на открехнатата класна стая - една жива арена от многообразия за овладяване на знания и умения без принуда, с разгръщането на възможностите на всяко дете. А казват и се знае, че хубавите неща не стават лесно, но случат ли се, те имат чудното свойство да траят дълго-дълго.

В Детски образователен център Марая аплодисментите и поощренията не се щадят. Всяко дете заслужава усмивки и награди за всяка направена крачка, за положените усилия, за получените резултати и за умножената си енергия, способна да се черпи от всеки взаимно.

В Детски образователен център Марая се стимулира активността в малки групи и се поощрява участието във всеки процес като позитивно влияние върху мисловната дейност. Всички предложения, необичайните, оригиналните и даже абсурдните мисли се приветстват, както и аналогиите. Учителите тук са пораснали умни и сръчни деца. Те са наши приятели и влизат в ролята на посредник между децата. Отговорни са за успешното реализиране на всяка дейност и задача, за които се изискват създаване на творческа и безконфликтна атмосфера и умението да се направлява ходът на справянето и напредъка на всяко дете.

Детски образователен център Марая не затваря вратите след себе си, защото от всяко дете очаква още една неразказана история, още една нерешена задача, още един труднопроходим лабиринт, за да ги прибави в калейдоскопа си и да ги предаде на всяко дете в звук, цифра, слово, музика и танц. Така в Детски образователен център МАРАЯ всяко дете се превръща в героя на своята приказка, а ние насърчаваме нейното утрешно продължение.

Това е Детски образователен център Марая - пъстра магия, споделени приключения и знания в безкрая.

Детски образователен център Марая съхранява наученото, обогатява мечтите и обединява в усещането ни за нещо единствено и неповторимо, както в света на "Малкият принц":

"Ето моята тайна. Много е проста: истински се вижда само със сърцето. Същественото е невидимо за очите."

Ела и ти и приятел ни стани!"
Прочети още
Най-нови оферти от Детски център Марая:
-50% 1 час щуро забавление за дете
1 час щуро забавление за дете
Цена: 1.99лв
4лв
·Грабнати ваучери132 · Грабомани закупили офертата27 · Преглеждания на офертата559
Рожден ден за 8 деца до 12г! Щур купон с игри, меню и изненади
Рожден ден за 8 деца до 12г! Щур купон с игри, меню и изненади
Топ цена: 99лв ·Грабнати ваучери9 · Грабомани закупили офертата7 · Преглеждания на офертата344
Рожден ден за 8 деца до 12г! Щур купон с игри, меню и изненади
Рожден ден за 8 деца до 12г! Щур купон с игри, меню и изненади
Топ цена: 99лв ·Грабнати ваучери5 · Грабомани закупили офертата5 · Преглеждания на офертата456
Дата на стартиране на офертата22.11.2018г · Офертата се е промотирала 7 дни7
Виж всички оферти
Отзиви от клиенти:
Чудесни пици. Добро отношение от персонала като цяло и от собственичката. Управителката обаче не знае как да комуникира с клиентите.
Както и в много други оферти в Грабо грамажа в офертата не отговаря на реалния и то с много.Съжалявам,че не я претеглих,може би беше на половина.Наясно съм,че сигурно се има предвид грамажа преди да се сложи да се пече и въпреки това разликата е не реална.Като вкус не беше лоша.
Добро обслужване, мили и експедитивни обслужващил
Беше забавен рожден ден. Децата бяха щастливи!
Всички оценки (85)
Популярни оферти за За децата в гр. Пловдив
Сладкарници Попимони
Топ цена:
240лв
Вкусен сладкиш по избор
Сладкарници Попимони·гр. Пловдив
275 грабнати
Студио Фото Видео Елит -51%
Цена:
990лв
20лв стойност
51% отстъпка
Солни стаи Медисол -50%
Цена:
500лв
10лв стойност
50% отстъпка
Сладкарници Попимони -38%
Цена:
599лв
9.60лв стойност
38% отстъпка
За 3019 дни публикувахме 140709 оферти, които се разграбиха
6 515 444 пъти, спестявайки 135 479 46782 лв на 563 387 грабомани!