Супер добре организиран детски кът,много просторен,има място за родителите,напълно приемливи цени,супер отношение.Чакам с нетърпение новите ваучери
Много просторна стая с много играчки и детски цетрове за забавления. Персоналът е отзивчив, спокоен и търпелив с малките пакостници. Останахме много доволни и бихме го посетили отново :)
Обслужването беше под всякаква критика - хостесата беше сама и когато помолихме да ни направи нещо от кухнята или дори за пиене тя отказа, защото е сама и трябва да гледа децата. Също така беше доста хладно и фрешът, който поръчахме не запълваше и половината чаша.
Страхотен детски център!Много приятна обстановка с мили хора!С удоволствие пак ще го посетим!
Всичко беше много хубаво.
Детският център е страхотен.
Пицата беше вкусна за разлика от принцесите.
Страхотно обслужване,прещрасен екип,детския център е великолепен,просторен,чист,прохладен с много и различни играчки.Страхотно препоръчвам.
Останахме много доволни, децата се забавляваха, аниматорката ги занимаваше през цялото време, измисляше им интересни игри. Дъщеря ми хареса много празненството си.
Като обстановка - добре, с много играчки. Децата се забавляваха 3 часа. НЕКОРЕКТНА собственичка - надписаха ни сметката с 15 лв. заради тарелка сладки и кутия бонбони, които внесох. Няма да се върнем пак!
Като обстановка - много добре, с много играчки. Децата се забавляваха 3 часа. НЕКОРЕКТНА собственичка - опита се да надпише сметката с 15 лв. заради сладки, които внесох, а изрично пишеше, че тя се начислява, ако няма консумация в заведението. Аз имах поръчани две плата сандвичи и пържени картофи!!!
За 3268 дни публикувахме 163347 оферти, които се разграбиха
7 157 594 пъти, спестявайки 144 484 34105 лв на 603 904 грабомани!