Детска млечна кухня Пълно коремче предлага на своите клиенти едно улеснение в забързаното ежедневие. Целта е да се осигури здравословното и пълноценно хранене за вашите деца. Менютата са изготвени по съответните хранителни режими, които осигуряват нормалното развитие на децата и ги предпазват от различни алергични заболявания и затлъстяване.

Менютата се изготвят по рецептурник и са одобрени от медицинско лице - Христина Атанасова Любомирова (медицинска сестра - специалност Педиатрия). Прецизният подбор на продуктите и суровините, от които се приготвя храната, са базирани на наредби №6 от 10 август 2011г за здравословното хранене на децата в детските заведения и №2 от 7 март 2013г за здравословното хранене на децата от 0 до 3 години в детските заведения и детските кухни.

Детска кухня Пълно коремче осигурява пълноценна и здравословна храна за вашите малчугани, доставена по най-удобния за клиента начин - 6 дни в седмицата, до 12:30ч.

Детска кухня Пълно коремче има разрешение за работа № 20710/13.12.2018г, издадено от Областна дирекция по безопасност на храните - Пловдив.

"Нашата фирма работи, чрез изпълнение програма НАССР, включваща добри производствени и хигиенни практики за контрол и самоконтрол на храните и целия подготвителен и производствен процес, имащи за цел избягването на всички рискове, свързани с безопасността на храните.

Нашият екип предлага индивидуални съвети, свързани със спецификата на детското хранене и в частност на вашето дете. ДМК "Пълно Коремче" предлага изключване на мляко, яйца и риба от стандартното меню за деца, които не са захранени с тях."

Детска кухня Пълно коремче участва в Grabo.bg от 05 Февруари 2021

Прочети още
Най-нови оферти от Детска кухня Пълно коремче:
6-дневно детско меню със супа, основно ястие и десерт - с безплатна доставка
6-дневно детско меню със супа, основно ястие и десерт - с безплатна доставка
Топ цена: 24.45лв ·Грабнати ваучери8 · Грабомани закупили офертата5 · Преглеждания на офертата953
Дата на стартиране на офертата05.02.2021г · Офертата се е промотирала 27 дни27