Отзиви от клиенти за D&B - Clima:
Всички оферти
Много професионално, точни и коректни.
Не бих ползвала услугите на фирмата отново..
Отлична и съвестна работа. Когато има нужда от нещо казва, когато няма нужда от работа, пак казва.
Направиха пълна профилактика след като доплатих 20 лв. . Много съм доволна! Три пъти сме правили профилактика, но като тази видях за първи път! Никой не беше вадил турбината на вътрешното тяло до сега.
1
Не съм доволна нито от обслужването,нито от отношението.Дойдоха и веднага решиха,че трябва да се сменя нещо,което ще ми струва 100лв.Дори не бяха сигурни какъв е проблема,щяха да сменят бубината и ако не било това щели да пробват друго?????!!!!!!Изгубих два ваучера,но не обичам непрофесионалисти!
След извършената "профилактика"(която и аз самия си правя, а именно почистване на филтрите), констатира че фреона ми е на половина. Ест. 60 лв + др. работи, а за капак не беше закачил тази част която се движи и насочва потока от въздуха. Счупиха 2 щипки на вътрешното тяло. ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ!!!
Не съм доволна , почистиха само вътрешното тяло , казаха ми че ако искам да направят профилактика на външното тяло трябва да доплатя още 20 лв за да замерят налягането на фреона .И ако се окаже че фреона е малко трябва да се заплати и количеството на фреон.Замерване темпер. на телата не е правил
Покажи още ревюта
За 3459 дни публикувахме 179 745 оферти, които се разграбиха
7 603 507 пъти, спестявайки 150 443 456 лв на 633 590 грабомани!