Платформа за онлайн обучения

Cube.bg извършва изработка, поддръжка, интеграция и експлоатация на интернет и софтуерни приложения, организиране и провеждане на езикови курсове и фирмено обучение, организиране и провеждане на онлайн обучение.

" Да премахваме бариери, да стимулираме промени и да създаваме възможности, това са ключовите аспекти на нашата мисия. "

Те постигат мисията си чрез непрекъснатото разработване и усъвършенстване на софтуерна платформа, като по този начин предоставят възможност на обучаващите да представят своята учебна програма онлайн, а на учащите да имат достъп до курсове, с които да придобиват умения и знания, когато и от където им е удобно, заедно с отлична комбинация от избор, цена, качество и иновативност.

Функциите на всеки един от екипа им е много ценна. Работят в синхрон и напълно се допълват, като комбинация от талант, опит и страст. Работят всеки ден с главната цел да създадат практична и ефективна платформа за онлайн обучения, която да стигне до всички нуждаещи се потребители, както в България, така и в чужбина. Това което ги прави горди е ясната визия за създаването на един дигитален свят без бариери и ограничения.

Платформата Cube.bg е динамична среда, която включва всичко необходимо за провеждане на онлайн обучения - от виртуално училище с класни стаи (за провеждане на уроци на живо) до система за създаване, съхраняване и предлагане на интерактиви онлайн курсове за обучение. Платформата притежава изключителни характеристики, които спестяват време и увеличават съвместната работа между обучаеми и обучаващи, като позволява на всеки, независимо дали е частен учител, компания или институция, да изгради обучителни курсове, изцяло в онлайн среда.

Платформата е изцяло уеб-базирана, т.е не е нужно да се инсталира допълнителен софтуер на компютъра, като достъпа се осъществява през всеки познат браузър, посредством потребителско име и парола. Адаптивният уеб дизайн, позволява ползването на платформата от мобилни устройства.

Cube.bg участва в Grabo.bg от 20 Юли 2016

Прочети още
Най-нови оферти от Cube.bg:
-90% 12-месечно онлайн обучение по английски език Learn & Play® във виртуално училище - за нива А1, А2 и В1
12-месечно онлайн обучение по английски език Learn & Play® във виртуално училище - за нива А1, А2 и В1
Цена: 58лв
580лв
·Грабнати ваучери13 · Грабомани закупили офертата5 · Преглеждания на офертата458
-83% 3 или 6-месечно онлайн обучение по английски език Learn&Play - за нива А1, А2 и B1
3 или 6-месечно онлайн обучение по английски език Learn&Play - за нива А1, А2 и B1
Цена: 29.90лв
174лв
·Грабнати ваучери10 · Грабомани закупили офертата10 · Преглеждания на офертата593
Дата на стартиране на офертата10.06.2019г · Офертата се е промотирала 7 дни7
-83% 3 или 6-месечно онлайн обучение по английски език Learn&Play - за нива А1, А2 и B1
3 или 6-месечно онлайн обучение по английски език Learn&Play - за нива А1, А2 и B1
Цена: 29.90лв
174лв
·Грабнати ваучери14 · Грабомани закупили офертата14 · Преглеждания на офертата756
Дата на стартиране на офертата23.05.2019г · Офертата се е промотирала 7 дни7
Виж всички оферти
Отзиви от клиенти:
Платформата е страхотна. Направена е изключително удобна, лесна и интересна за учене на думи.Разполага с много допълнителна литература, както и много граматика. Аз лично го ползвам от две години и благодаря на създателите му.
Много интересено и разнообразно обучение! Адмирации
Бива за занимавка, но за учене на език не става.
Всички оценки (19)
За 3216 дни публикувахме 158653 оферти, които се разграбиха
7 001 123 пъти, спестявайки 142 737 44801 лв на 592 948 грабомани!