Качествено извършена услуга!
Професионално обслужване от представителя на фирмата. Дава съвети, обяснява това, което е направил по климатика. Препоръчвам услугата.
ИЗМАМНИЦИ и ПРЕСТЪПНИЦИ!!! След рекламация за несвършена работа (взе ми допълнителни 90 лева за оправяне на втория климатик, но проблема не се оправи), майстора ПОСЕГНА към мен и ме нарека «кур*а». Подадох жалба към РУ срещу майстора и тази фирма.
Georgi 2
Услугата не отговаря на описанието. Това което ще направи техника е да ви измие мрежичките за прах, няма да извърши нищо от изброените почистване на въздуховоди и клапи, почистване на кондензната вана, антибактериална обработка на дренажната систем и останалото изброено в описанието на офертата.
Специалистът, който дойде на адреса не спря да мрънка за всичко. Каза, че трябвало да се коригират 2 неща по климатика, но той не носел подходящ инструментариум за това, не работи особено чисто.
Доволна съм от обслужването и компетентна консултация.
Eli 5
Служителят Ви ми направи отлично впечатление с работата си. Получих ценни съвети за поддържането и правилната експлоатация на климатика.
Благодаря!
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)