Не съм очарована нито от обслужването, нито от обстановката. Господинът беше доста груб. Дори не се представи. Освен, че обясни с какво се занимава. Толкова много неприкрита неприязън към обществото не бях срещала скоро. А помещението, в което ме покани беше отчайващо. Много съм разочарована.
Не мога да се свържа с тези хора вече 2 седмици ? Това не е нормално и тотално несериозно
Изключително НЕ КОРЕКТЕН !!!
Закупих ваучер за услуга, няколко пъти направих опит да се възползвам от ваучера си, но колкото и пъти да правех опит беше неуспешен, или беше извън града или имаше клиент накрая ваучера ми изтече и той ми каза, че може да ме приеме, но на стандартна цена! НЕ КОРЕКТЕН!
Milena 1
Трудна комуникация с хората предлагащи услугата. Закъсняват за часа, дори бяха забравили, че имат такъв записан. Листа, на който се вписваха резултати беше присниман на ксерокс- накриво с сивкави отенъци и трудно четящ се текст. Усугата не ми беше полезна. Не съм доволна от отношението.
Грешно похарчени 2х20лв. Закъсняване на часа за започване, приключване по-рано от уговореното. Замазване на очите с празни приказки и уговорки за по-следващи уж необходими посещения за постигане на желания резултат. Прахосано време, резултата от теста беше че мога да ям плодове и зеленчуци.
Страхотни специалисти. Останах безкрайно очарована от вниманието.
Подобни обяснения и коректно отношение.
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:00ч)