Бензиностанция МОБИЛГАЗ функционира от началото на 2009 г. Тя е наследник на газстанция МОБИЛГАЗ, основана през 2000 г. От юли 2011 г. на територията на бензиностанцията работи и първият в града пункт за пълнене на бутилки с газ за бита.

Бензиностанция МОБИЛГАЗ се намира на изхода от град Шумен в посока 5-ти километър /междуградски път София-Варна/ и е с непрекъснат режим на работа.

Горивата, които се предлагат са само с доказан произход и от надеждни доставчици. Компромиси с качеството на предлаганите продукти не се допускат.

Клиентите се обслужват от млад и компетентен персонал.

Бензиностанция МОБИЛГАЗ разполага с обособено място за отдих и почивка и магазинна част с ободряващи напитки и леки храни. Тук се предлагат и масла, добавки, консумативи и аксесоари за автомобили.

За корпоративните клиенти има възможност да получат карти за зареждане на горива, както и да се разработят индивидуални планове на ценообразуване.

Бензиностанция МОБИЛГАЗ участва в Grabo.bg от 14 Август 2015

Прочети още
Отзиви от клиенти:
Plamen 5
Обслужването и цените са добри, но процедурата по записване/регистрация и отчитане на отстъпката от зареденото гориво става доста бавно.