Страхотна разходка си направихме до Белослав.
Страхотен персонал, който винаги се стреми максимално да угоди на клиента. Страхотна демонстрация, беше много впечатляващо!
Чудесно място за посещение с деца. отлично отношение на персонала, който ни посрещна, разказа, показа и подробно отговори на всичките ни въпроси. Музеят е много приятен. В него има арт галерия и детски кът, където децата могат да рисуват в/у стъкло, както и магазин за стклени изделия. Препоръчвам!
Интересно преживяване!Останахме приятно изненадани от това,което видяхме.Хората бяха много учтиви,усмихнати и добронамерени! Благодарим за различното преживяване! :) Имаше и почерпка - кафе,бисквитки,мин.вода! :)
Това беше изключително интересно!
Жалко е, че такъв уникален завод не работи.
FK 5
Любезен персонал и интересна информация :) Бих посетила отново :)
Marina 5
Много интересно.Любезни и отзивчиви хора.
Водих група деца от школа по рисуване, децата бяха страшно доволни от всичко, което чуха и видяха. Купиха подаръци на майките си. На мен като ръководител не ми хареса това, че не бяхме предупредени за таксата от два лева за тези, които искат да рисуват на стъкло. Децата не пътуват с много пари.
Хората са много сърдечни и гостоприемни. Красивите експонати в музея и 130 годишната традиция за производство на стъкло са впечатляващи. Скоро отново ще си купя ваучер, защото на децата много им хареса и искат отново да отидат да рисуват. Желая здраве и успехи на работещите там!
Много добро посрещане от управителя на фирмата. След представяне на начина за производство на стъклото ни направиха демонстрация, която беше много добра. Който не е виждал на живо как се правят стъклени изделя му препоръчвам да посети музеят.
Покажи още ревюта