Образователното уеб и мобилно приложение на BELL.bg - Bulgarian-English Language Learning е иновативна технология за обучение по английски език, разработена и адаптирана специално за българския потребител, където голяма част от думите и изразите са преведени на български език, така че потребителят да бъде максимално улеснен и да не губи време в търсене на превод или граматически пояснения. Идеята и изпълнението са изцяло авторски.

Чрез уеб платформата и мобилното приложение усвояването на материала става по лек и достъпен начин навсякъде, и по всяко удобно за потребителя време. Обучението е възможно през всякаква електронна среда - настолен компютър, таблет или смарт телефон. Платформата е с интерфейс, който не изисква никакви допълнителни конфигурации и инсталации. Съдържанието е лесно достъпно, навигацията е интуитивна.

Предназначението е за работа с всички възрастови групи, в или след прогимназиален курс. Целта на онлайн платформата е по интерактивен и иновативен начин чрез анимирани видеа, аудио и текст да се придобият и проверят знания и умения по английски език. Засегнати са различни ситуации от реалния живот (Real life situations), които допринасят за усвояването на умения за адекватно използване и възприемане на английския език в заобикалящия ни свят.

Образователните материали са внимателно подбрани и отговарят на Общоевропейската референтна езикова рамка, чиято цел е да осигури единен метод за обучение и оценка, който се отнася за всички езици в Европа. В уеб платформата на BELL.bg, 5-те референтни на владеене на английски език нива, които са приети като европейски стандарт за класификация, са разделени на две части с идеята за покриване и усвояване на нужния за нивото материал. Най-ниското ниво е А1.1 - начинаещ във владеенето на английски език, следват А1.2, А2.1, А2.2, В1.1, В1.2, В2.1, В2.2, С1.1 и С1.2. Всяко ниво съдържа 12 урока с видео и прилежащи седем на брой упражнения за самоподготовка.

В уеб платформата на BELL.bg всеки участник маркирал 70% от стъпките на съответното ниво като завършени и отговорил на всички тестови въпроси с резултат от над 100 % може да получи Сертификат. Всеки езиков сертификат има обозначен върху себе си едно от референтните нива на Европейската езикова рамка, доказващо точното ниво на владеене на английски език.

BELL.bg участва в Grabo.bg от 16 Октомври 2020

Прочети още
Най-нови оферти от BELL.bg:
-50% Самообучителен онлайн курс по английски език, ниво по избор, плюс тест за определяне на нивото и сертификат
Самообучителен онлайн курс по английски език, ниво по избор, плюс тест за определяне на нивото и сертификат
Цена: 12.50лв
25лв
·Грабнати ваучери29 · Грабомани закупили офертата21 · Преглеждания на офертата1235