Отлично място за почивка, с приятен и услужлив екип, който знае как да превърне почивката ти в празник!
Незабравимо празнично новогодишно преживяване!
Предоставянето на услугата отговаряше на цената и очакванията ни. Всички изпълниха профисионално своите задължения. Менюто беше превъзходно. Ако имаше и вътрешен басейн, бихме го предпочели пред 5 звезден хотел.
Ivana 3
Стаите бяха прилични, баните определено са за ремонт, отоплението се пуска само вечер, до нашата стая изобщо не достигаше. СПА-то беше ОК, ястията в ресторанта се сервираха ледени, закуската беше доста оскъдна. В ресторанта беше евтино и вкусно, AKO си го поръчаш на момента. Направиха хубаво Новогодишно парти
Ина 2
Новогодишната програма и меню бяха прекрасни, поздравления за което!Персоналът беше любезен.Материалната база и начинът на предлагане на услугите напомнят времето на соца! Нуждаеща се от основно подновяване хотелска и лечебна база.Незагряваща както трябва парна баня с паяжини и паяци вътре, хладен басейн за разлика от същия на хотел Царска баня. Неудобна тройна стая, с недостатъчно предвидено място за дрехи, обувки и багаж.Тясна баня с хлебарки, нуждаеща се от ремонт!Бедна закуска само с чай!
Ива 3
Медицинският център е страхотен.
Има проблем с налягането на водата в стаите.
Матраците са неудобни.
Цената, която заплатихме за 5 нощувки (578 лв.) определено не съответства на качеството. Ако сумата се разбие на ден се вижда, че тя става 115.60 лв. за двойна стая. В цената са вкл. закуска, обяд, вечеря + 3 процедури, НО - храната е ужасна и пак си поръчваш от менюто, а процедурите са с продължителност между 10 и 20 минути. Много по-изгодно е да се плати само спането и на място да се плаща за процедури и храна. Иначе, персонала е изключително отчтив и мил, но цената е СИЛНО завишена!
vania 5
Доволна съм от офертата за Нова година в балнеохотел Стряма. Любезен персонал.Празничната вечеря и програмата бяха на ниво.Цената на офертата беше нормална.
ralica 4
Хотелът и стаите са топли,баните са за ремонт.Спа услугите са много добри.Персоналът е много любезен и отзивчив.Новогодишната програма беше много хубава, имаше певец, танцьори, подаръци за децата,масата беше богата,храната предостатъчна.Единствените забележки, които имаме са че боклука от стаите не се събра през целите три дни,а имахме бебе в компанията и тези памперси затрупаха тоалетната,и закуските бяха мн скромни.Задължително трябва да се поръча допълнително от менюто на ресторанта.
прекрасен персонал, вкусна храна
приятна обстановка;много добро обслужане;отли1на храна
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)