Коректни и разбрани.Препоръчвам
Georgi 1
НЕ
направиха добър баланс на гумите. Воланът тресе! Ходих 2 пъти. Първият път за гумите и всичко беше точно. Останах доволен! После за окачването. И развалиха всичко! Предполагам, че са балансирали само предните гуми и когато съм се върнал за окачването в работата са ги разменили със задните. НЕ
Georgi 2
НЕ
познаха какъв е проблема с климатика и добре, че отидох да го оправят другаде. Даже ми отвориха още ходене по майсторите като бъркаха там където не разбират. Давам и толкова висока оценка, защото не ми взеха допълнително пари(за несвършената работа).
Отлично обслужване. Препоръчвам.
Asen 5
Много коректно обслужване ! Препоръчвам !
Уговорих си час за същия ден. Закъснях, но нямаше проблем. За по-малко от 40мин ми смениха гумите и ми направиха оглед на автомобила. Благодарение на този оглед видях, че предишните майстори не бяха стегнали държач на кардана. Платих точно толкова колкото беше по офертата. Препоръчвам!
Грамотно обслужване на климатика и компетентно обяснение на процедурата. Предложиха след седмица да проверят за течове , ако желая. Машината за зареждане е нова и поддържана. Може да се доверите напълно !
Доста съм доволен, много бяха внимателни.
Перфектно свършена работа. Препоръчвам!
Покажи още ревюта