Изключително добър професионалист, много търпелив и обяснява добре. Препоръчвам го!
Nadq 5
Най-прекрасният инструктор и човек, който съм срещала! Изключително спокоен, методичен и последователен. Има индивидуален подход към всеки свой ученик и е много ведър човек! Препоръчвам!!!!
Препоръчвам! Изключително търпелив и внимателен инструктор.
Страхотен инструктор - внимателен, обяснява всичко подробно и по няколко пъти, спокоен и не на последно място - професионалист от всякъде! Препоръчвам го! Ако желаете не само да вземете книжка, а да се обучите да шофирате безопасно и с висока транспортна култура - това е човекът - Иван Радичев!
Много съм доволна! изключително спокоен и приятен инструктор!
Мая 5
Изключително спокоен и приятен инструктор. Предварително ме попита кои неща искам да отработя на опреснителния курс и ми помогна много за тях. Дава много точна и полезна обратна връзка за допусканите грешки, както и съвети за тяхното отработване.
Много спокоен, уравновесен и търпелив инструктор, с изключително професионално отношение към курсистите. Препоръчвам!
Страхотен сладур!Сериозно, много спокоен инструктор.Обяснява по много, ако се наложи и винаги намира начин да те похвали, за да не губиш вяра в себе си.Убедете се сами.
Професионализъм, търпение, грижа и добро отношение - това са характеристиките на работната среда при обучение на курсистите, които имат късмета да се възползват от офертите на Иван Радичев! Работи с внимание и такт! Препоръчвам!
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 089 241 0012 (10:00 - 18:00ч)