Ако имате половин работен ден за губене - ТОВА Е ВАШАТА АВТОМИВКА! На кафе и ароматизиране на купето не се надявайте... Иначе служителите са много любезни, дори Ви канят да я посетите отново
Момчетата добре се справиха със салона на колата, забравиха да изчистят багажника, забравиха и кафето.
Считам, че собственика на фирмата направил обявата следва да вземе мерки за забравата на своите служители и компенсира своите клиенти по някакъв начин, защото това не е само при мен.
Кафето липсваше и при двете ми посещения.
Винаги добро обслужване, с кафе, любезни хора, приятна автомивка.
Некоректно отношение.!!! Небива да се продават ваучари за услуга която немогат да изпълнят! Ходих 4 пъти - все немога да ме обслужат.
Ако не си отделиш минимум 2 часа чакане, няма как да използваш услугата. Не може да се запази час по телефон, когато и да се отиде на място, има 2-3 коли, а почиства само 1 момче. Предвид, че бързат, работата се претупва и има доста забележки.
Ужасно обслужване и работа като цяло. Часове не записват, като отидеш на място ти казват ела утре в други ден, защото те не били виновни че имат много работа. В общи линии за около седмица можеш и да си измиеш евентуално колата! Може би трябва да пуснеш отпуска за тази процедура.
3часа за едно миене на кола....
Времето ми е скъпо...!!!
Работи само една клетка и се чака със часове.След като ми измиха колата на предният капак беше паднала част от лака със боята! Изключително съм недоволен!
Покажи още ревюта
За 3331 дни публикувахме 168835 оферти, които се разграбиха
7 296 921 пъти, спестявайки 146 320 83767 лв на 613 515 грабомани!