Автомивка Speed Car Wash е собственост на "Димигри"ООД, стартирала дейност на 25 декември 2009. Автомивката разполага със седем клетки, оборудвани с висок клас машини и прибори, позволяващи бързо обслужване на клиенти. За пълното задоволяване на желанията на потребителите ние предлагаме широка гама автокозметични услуги, извършвани от специализиран персонал. За удобството на клиента по време на престоя си, Автокозметичен център Спийд притежава заведение Спийд Кафе.

Нашата цел е да задоволим широк кръг от потребители, предлагайки пълна гама почистващи услуги за автомобили. Удоволствието да разполагаме с висококвалифициран персонал, висококачествени препарати и почистваща техника, ни задължава да бъдем сред най-добрите на пазара. А местонахождението на автомивката е още по един плюс за нас и за клиента.

Ние добре разбираме трудностите на бизнеса да планира и отделя време за поддръжка на служебни и лични автомобили. За това Автомивка Спийд работи всеки ден по 12 часа без почивка. За по-голямо улеснение Автокозметичен център Спийд предлага на клиентите си възможност за резервиране на час.
Прочети още
Най-нови оферти от Автомивка Speed Car Wash:
-50% Комплексно "ExtraWash" почистване - вътрешно, външно и багажник, на половин цена
Комплексно "ExtraWash" почистване - вътрешно, външно и багажник, на половин цена
Цена: 8.50лв
17лв
·Грабнати ваучери130 · Грабомани закупили офертата98 · Преглеждания на офертата25329
Дата на стартиране на офертата10.03.2011г · Офертата се е промотирала 4 дни4
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 089 241 0012 (10:00 - 18:00ч)