Отзиви от клиенти за Автомивка Jet Car Wash:
Всички оферти
Колеги не ходете в тази автомивка.Автошампоана е оскъден и напрактика колата не е измита както трябва.Мивката не носи отговрност за щети по автомобила ви въпреки,че силната струя причинява такива,направете си сметка какво е било налягането на водната струя,че на автомобила ми обръща капака на резерв
Често се поврежда машината, последно не работеше ваксата. Цената е прилична, на Пещерско шосе няма опашки, момчетата са услужливи, но не се знае кога работи мивката...
Отлично измиване на автомобила, Прахосмукачката с един жетон работи достатъчно дълго време, така че да се прахосмукира спокойно автомобила. Обслужването- бързо и качествено.
Офертата беше с прахосмукачка, а тя не работеше и тази част от услугата не бе изпълнена, но платена. Преди колата се забърсваше от служител, вече не се прави.
отлично обслужване
Благодаря за качествената услуга,. Винаги сте перфектни!!!
Процедурата трае 4 мин. Добро външно измиване, но има още какво да се желае за 5 звезди.
1
Два пъти ходих,автомивката не работеше,обяснението на персонала беше,че чакат резервна част и нямаше яснота кога ще отвори обектът.Срокът за използването на ваучера изтече, когато отидох и автомивката вече работеше,ми беше отказано да използвам заплатената от мен услуга.
Половината кола остана мръсна.
И това при положение, че преди да влезе колата има "предпране".
Четките ми счупиха капака на едно от външните огледала.
Не знам какво, как и колко се пести, но услугата не е качествена.
Затова ваучерите са на безценица целогодишно.
На никого не препоръчвам.
Много добро
Покажи още ревюта
За 3458 дни публикувахме 179 650 оферти, които се разграбиха
7 600 354 пъти, спестявайки 150 403 878 лв на 633 381 грабомани!