Чаках доста, но си струваше. Перфектно измиване на автомобила. Момчето много се стара. Въпреки че имаше много коли, то изпълни всички условия на ваучера. Съжалявам, че не оставих по-рано коментар, но след голямото ми разочарование от автомивка Auto Clean, трябваше да дам положителната си оценка тук!
Pepa 1
Не съм доволна . Първо , че трябваше да се запазва час и второ беше много бързо измита и почистена колата.
Да оставим настрана трудното откриване, откривам я, но ми казват, че няма да стане днес, било пълно. Няколко дни по-късно отивам в работен ден, в работно време - ако искам да изчакам - 3-та кола съм. 40 минути по-късно все още бях 3-та кола. Тръгнах си, самоизмих се на ОМВ и се подсуших с ваучера!!!
Страхотно ми измиха колата. Много съм доволен. Вложиха голямо старание и използваха качествени препарати. Няколко дни след това колата ми все още изглежда като току що измита.
Само не съм доволен с начина на работа на автомивката - смятам че ако наложат практика с резервация на час ще е по добре!
Автомивката е малка, но момчетата се стараят и са много любезни.
Благодаря!
Почистването на колата беше професионално с почистване на повечето малки и незабележими места с много старание. Но да се свържем по телефона беше невъзможно когато успяхме ни казаха да отидем след час,но като отидохме никой не знаеше нищо и се наложи да чакаме още три часа.Така загубихме целия ден.
след като измиха колата видях на другия ден паднало лаковото покритие на бронята
Прекрасно обслужване, чудесен и изключително любезен персонал!
Останах изключително доволна от момчетата на автомивка "Фреш". Бяха много любезни и много добре измиха колата. С удоволствие ще отида пак!
galina 5
Колата ми никога не е изглеждала така добре.Наистина работят с много добър препарат.Дори след дъжда запази лъскавина.И вътре и гумите.Собтвениците приятелски настроени.
Покажи още ревюта