Отзиви от клиенти за Автокозметичен център 100 TIN:
Всички оферти
Доволна съм от услугата. Определено има видима разлика след процедурата :)
Neli 5
Хареса ми отношението и коректността, с които се работи. Но все още не мога да кажа до колко полиране плюс Rain off имат ефект. Като цяло бих препоръчала услугите им на познати.
От полирането и пастирането останах доволен, но имам забележки от организационно естество(планиране и фиксиране на часове, както и от обратната връзка/комуникация).
stoayn 4
Доволен съм от свършената работа, но да си знаете, че отношението на момчето е малко като на селски тарикат. Прави си опити да ти се дърви, така че му влизайте с двата крака от самото начало.
Много съм доволна. Освен отлично изпълнение на услугата получих и ценни съвети за поддръжката на салона. Бих използвала отново услугите на 100TIN.
Първото впечатление по отношението към клиента е малко кофти и може подобрение. По отношение на работата съм доволен и от бързината и от резултата. Седалките са много малко влажни на края, но това не e проблем.
Безкрайно съм недоволен момчето ме посрешна аругантно а работата му е кръгла НУЛА АБСОЛЮТНО БЕЗ НИКАКЪВ РЕЗУЛТАТ ПРОСТО ОТБИ НОМЕРА ЗА ОКОЛО 15-20 мин.КОЛЕГИ НЕХОДЕТЕ В ТОЗИ АВТОКОЗМЕТИЧЕН ЦЕНТЪР/ТОВА Е ЕДИН ГАРАЖ БЕЗ ТЕХНИКА/просто си хвърляте парите .
Теа 5
Безкрайно съм доволна от обслужването! Въпреки, че офертата беше за едно нещо, момчето се постара много и превърна количката ми в бижу! Харесвам хора, които гледат детайлите, стараят се и работят с КЕФ, тогава всичко се получава! Ако колите имаха душа, моята щеше да е на седмото небе от щастие!
Samuil 5
Много съм доволен от услугите! Бързо и качествено и момчето обяснява подробно и дава съвети за поддръжка след това!
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)