Бързо и чисто свършена работа с добро качество. Единствания проблем бе времето за извършване на услугата след 19ч. вечерта при положение, че имаше възможност за поемане и през деня.
Ваучер за външно и вътрешно измиване на лек автомобил, никога повече не бих купила от тази фирма. Услугата се предлага след 19ч., изпълнена в 23ч. е горе-долу, затова давам оценка 2.
Точно и бързо обслужване.Останах много доволна.Благодаря.
Колата беше измита добре отвън, но вътре не се бяха постарали изобщо. Час трябва да запишеш 3-4 дни предварително... Бяха пушили в колата докато я почистват отвън - аз съм непушач и в колата ми не се пуши.
Багажника беше пропуснат.
За нещастие часа ми, който записах за 6 дни след обаждането ми съвпадна с дъждовен ден. Не мисля обаче, че това трябва да е причина да си отбият номера. Колата просто беше полята. Стъклата отвътре не бяха почистени. На вратите можех да се разпиша...мъка, но пък забележете кълнеше се, че е сложил вак
Ivo 2
Условията на офертата са безумни-обаждаш се да запазиш час предлагат ти за седмица напред и то през нощта,запазваш за 6:30 сутринта, отиваш персонала спи и даже незнае, че има записан клиент. Услугата не е нищо особено-не бих повторил!
Учтиви момчета, но не бих повторила.
След като си измих колата я карах 2 дни и бях на почивка като шофьорската седалка не съм я местила след мивката. Оказа се- седалката ми е счупена и не може да се премести. Изключително съм разочарована от хората, които са мили колата ми, защото са се отнесли явно небрежно и са счупили седалката ми.
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)