Отзиви от клиенти за Учебен Център Асториа Груп:
Всички оферти
Доволна съм.
Единствената ми критика е че доста често немога да посетя вашият сайт,камоли да посетя теста.
Доволен. Последните въпроси на теста бяха малко дълги , също и четирите отговора. Докато ги прочета и осмисля , то мина времето :))
Ползвах платформата за немски език. Уроците са стари; има грешки; граматиката не е разбираемо обяснена. Не отговаряха на въпроси, свързани с конкретен урок. Имаше и проблеми със стартирането на някои видео уроци. Не препоръчвам онлайн обучението на този учебен център.
Доволна съм от онлайн курса по руски засега, за да получи 5ца обаче, трябва да се оправят някои неща. Ще бъде добре да се прегледат всички записи и преводи на думи, защото някои липсват. В някои задачи пък се счита за грешка, когато си написал думата с главна буква а не с малка.Всичко друго е супер.
Страхотен курс,много ми помогна.Благодаря!
Предоставената онлайн платформа е разбираема, има достатъчен брой думи, единствената ми забележка е по отношение запознаване с падежите в руския език.
Още съм в началото на обучението и съм много доволна. Теорията е обяснена много разбираемо, подкрепена е с различни видове упражнения. Веднага можеш да рабереш грешката си , тъй като се проверяват на момента. Харесва ми , че има и упражнения, които те връщат назад в материала.
Страхотна комуникация и коректно отношение!
Удобна платформа, лесна за използване, материалът е поднесен ясно и има подробни обяснения.
Покажи още ревюта
За 2822 дни публикувахме 124286 оферти, които се разграбиха
5 968 030 пъти, спестявайки 127 705 45516 лв на 529 571 грабомани!