Изкарахме добре, но просто уцелихме момент ,в който хотела беше почти празен. Храната е вкусна, стаите прилични. Последният ден обаче дойдоха толкова много хора,че стана страшно! Радвахме се че си тръгваме. Като цяло не препоръчвам на хора,които се страхуват от заразяване с Ковид. Аз лично откакто е почнала пандемията ,толкова мн.хора на едно място не съм виждала! Съответно и тишината изчезна.Ние сме доволни,но уцелихме момента!
Препоръчвам! Чистота, удобства и коректно отношение на служителите, без забележка. Достатъчно храна в ресторанта, въпреки пълния капацитет гости на хотела. Единственото неудобство беше нуждата от изчакване за свободна маса за сядане в ресторанта на моменти. Отлична локация за желаещите плажа да е на 1,2 минути от хотела. Осигурено безплатно паркомясто в или зад комплекса.
Yavor 3
За тези цени очаквах много повече.

Оплакванията са ми от хигиената (в стаята ми имаше мухал) и никъде не беше споменато че стаите в хотела са с обща тераса. Буквално гледката от другата тераса беше към леглото на стаята, в която бях настанен. Wi-Fi връзката беше под всякакъв обхват.

Доволен съм от обслужването на персонала. Всеки ден на закуска, обяд и вечеря ме посрещаха с усмивка и любезно ме питаха какво ще желая.
Много сме доволни. Направо имах ме преерасна изненада от хотела, като получиха не 1 стаен, а 3 стаен аппартамент с 2 бани и 2 тераси. Чисто, комфортно, на 1 линия. Единственно бях разочаровани от кафе и че ни не можах да пием на закуска и вечеря нищо освен вода. Много любезен персонал.
Много добри условия и обслужване.
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:00ч)