Прекрасно място с изключително любезен персонал.Препоръчвам и с най-голямо удоволствие бих повторила резервацията си за семейната си ваканция догодина.Персонално искам да благодаря и на управителката Елена за направения жест ,въпреки нашето закъснение !!!
Благодаря на всички от комплекса за топлото и добро отношение. Стаите са чудесни- чисти, уютни и с всичко необходимо за една прекрасна почивка. Басейнът е чист. Настилката около него е гумена и няма никаква опасност за децата да се наранят. Вратите са с чип и няма опасност децата да излезнат навън, както и донякъде осигурява някакъв контрол.Имах възможност да си поговоря и със собственика на комплекса и мога да ви кажа, че когато човек прави нещата с любов се получава това-Комплекс Анна Марина.
Апартаментите за гости са страхотни както и басейна
Много мил и отзивчив персонал.Чисти стаи и санитарни помещения, басейнът също.Локацията е чудесна.
Бихми посетили отново. Препоръчвам!
Беше чудесна почивка.Чисти стаи и санитарни помещения, басейнът също.Локацията е чудесна.
Бяхме там с компания и бихме посетили отново, препоръчвам!
Много приятно и чисто. Много любезен персонал. Близо до плажа. Голям и добре поддържан басейн. Апартаментът е оборудван с всичко необходимо(прибори,чаши,чинии,тиган тенджера, хавлии, сапун) Просторно е и е с голяма тераса. Има много безплатни места за паркиране. Ще го посетим отново.
Прекрасно място, чудесно обслужване и перфектна локация! Благодарим за всичко!!!
Страхотно място за почивка. В близост до плажа, с басейн и детска площадка. Хиената е на ниво!
Чудесен апартамент оборудван с всичко необходимо за пълноценна почивка.Много добро местоположение на комплекса.Страхотен басейн.Добър
и отзивчив персонал.
Малка забележка към чистотата.
Покажи още ревюта